To je to što me zanima!

Grčka vlada: Dat ćemo novi prijedlog za izlazak iz krize

Grčki ministar Alekos Flabouraris nije kazao o čemu je riječ, ali je sigurno da ne može biti riječ o dodatnoj štednji u zemlji čiji su građani ukopani u siromaštvo
Vidi originalni članak

Grčki ministar bez resora Alekos Flabouraris najavio je da će predsjedniku Europske komisije Jean-Claudeu Junckeru ponuditi novi prijedlog o izlasku Grčke iz dužničke krize.

Za grčku TV Mega nije pojasnio o čemu je riječ, ali je sigurno da ne može biti riječ o dodatnoj štednji u zemlji čiji su građani uvelike ukopani u siromaštvo. Istodobno, MMF se apsolutno protivi i rješenjima poput drastičnog smanjenja vojnog budžeta kako se ne bi moralo dodatno udarati na socijalu. 

U međuvremenu je premijer Alexis Tsipras s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom dogovorio ozbiljno produbljivanje gospodarskih odnosa do kraja godine, što znači da Rusija, uvelike pritisnuta sankcijama Europske unije, u toj istoj EU opet ima ozbiljnog partnera.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • mariocalabrese 21.06.2015.

    Svi su isti kada posudjuju pare onda nema problema kada treba vratiti posudjeno tada nastaju problemi, dojucerasnji prijatelji postaju neprijatelji Grci tko vas ne zna skupo bi vas platio.

  • Pamtim 21.06.2015.

    Interesantno je da MMF ne pristaje da Grčka smanjuje vojnu potrošnju. Oružje se mora i dalje kupovati, a građani nek krepaju.

  • daljinac 21.06.2015.

    Bojim se da će biti uskoro : dužan ko Hrvatska !

Komentiraj...
Vidi sve komentare