To je to što me zanima!

Grčka Zlatna zora na zidu ima Arkana i šubaru s kokardom

Ekstremno desna neonacistička stranka Zlatna zora je na nedavnim parlamentarnim izborima u Grčkoj osvojila sedam posto glasova i ušla je u grčki parlament
Vidi originalni članak

Ekstremno desna neonacistička stranka Zlatna zora je na nedavnim parlamentarnim izborima u Grčkoj osvojila sedam posto glasova i ušla je u grčki parlament. Većina Grka ne zna tko su vođe te stranke niti ne podupiru njihove ideale ali oni koji su glasovali za njih kažu da su razočarani strankama koje su bile na vlasti te kako žele promjene. 

Kako javlja Al Jazeera na zidu u sjedištu stranke nalaze se slika Željka Ražnatovića Arkana, četnička kokarda i četnička šubara. Članovi stranke kažu kako nisu nacisti već su nacionalisti. Kažu i da su protiv imigranata, da ih napadaju, ali ih ne ubijaju. Europskoj uniji su poručili kako ovako više neće ići te kako ona više neće vladati Grčkom.

- Mi smo Grci i to će Bruxelles shvatiti vrlo brzo - poručuju iz stranke.  

Idi na 24sata

Komentari 20

  • user_102315 09.05.2012.

    Srbija do Tokija !!! Jeeeeeeeeeeeeeee

  • Čiko Spase 09.05.2012.

    neki će se sada malo bolje zamisliti...

  • troma1 09.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare