To je to što me zanima!

Grmoja: Naš cilj je slanje HDZ-a u oporbu, ali Milanović ne može osigurati borbu protiv korupcije

Grmoja je rekao da Most još nitko nije zvao kako bi se razgovaralo o koaliciji. Smatra da predsjednik Republike Zoran Milanović može teško sastaviti Vladu
Vidi originalni članak

Još se sve treba slegnuti i moramo vidjeti koliko smo uspjeli u onom što smo namjeravali, ali mi imamo dobar rezultat i ostali smo relevantna politička stranka, najsnažnija antikorupcijska opcija od centra na desno - kazao je Nikola Grmoja iz Mosta za N1. Voljeli bi da su imali više mandata, kaže, "i da smo s obzirom na naš rad zaslužili više, ali to je tako i to treba prihvatiti", dodao je.

Grmoja je rekao da Most još nitko nije zvao kako bi se razgovaralo o koaliciji.

TOMISLAV KLAUŠKI 'Milanovićev efekt': HDZ, Most, Domovinski pokret slave, a SDP očajava nad svojom sudbinom

- HDZ nas sigurno neće zvati, a ne bi ni pristali na takvu opciju - jasno je rekao pa istaknuo da ne zna kako diše Domovinski pokret. "Mislav Kolakušić govori da neće s HDZ-om, a ostali nešto drugo. Nije to na nama, moramo vidjeti kako će to ići", dodao je.

- S obzirom na rezultate treba vidjeti kakvo je raspoloženje ostalih, ali čini mi se da je HDZ blizu toga da sastavi vlast s Domovinskim pokretom ili dijelom Domovinskog pokreta - kazao je Grmoja za N1. 

KRIVI KORAK Možemo je ova odluka koštala mandata. Most dobio manje glasova, ali više zastupnika!

Smatra da predsjednik Republike Zoran Milanović može teško sastaviti Vladu.

- Naš cilj je slanje HDZ-a u oporbu i vidjeti ćemo ima li šanse za formiranje Vlade, ali to ne bi trebao biti Zoran Milanović jer ne vjerujemo da može osigurati borbu protiv korupcije - objasnio je.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mamba 18.04.2024.

    Prevedeno opet idete s HDZ-om jer ne vjerujete milanoviću???

  • NAvy100 18.04.2024.

    Krajnje je vrijeme da napravite nesto sa tim mandatima , jer taktika zarobljenih glasova ide u prilog HDZ-u. Sto znaci = opet pomaganje HDZ-u.

  • Crvic 18.04.2024.

    Jednom sam vam dao glas, a vi ste se izdajnički priklonili HDZu. i sada se čudite !

Komentiraj...
Vidi sve komentare