To je to što me zanima!

Grof od Wessexa: U Hrvatsku dolazi britanski princ Edward

Britanski princ Edward posjetit će Hrvatsku povodom proslave partnerstva Velike Britanije i Hrvatske u NATO-u, u godini u kojoj Hrvatska obilježava 10. godišnjicu članstva u NATO savezu
Vidi originalni članak

Princ Edward, Grof od Wessexa, posjetit će Split 16-17. svibnja, gdje će se sastati s predstavnicima državnih i lokalnih vlasti i pridružiti se proslavi partnerstva Velike Britanije i Hrvatske u NATO-u, u godini u kojoj Hrvatska obilježava 10. godišnjicu svog članstva u NATO savezu, javljaju iz Veleposlanstva Velike Britanije. 

Princ Edward će se također upoznati s ljudima koji svojim radom ostvaruju bliske kulturne i umjetničke veze Ujedinjene Kraljevine i Hrvatske.

Bit će to prvi službeni posjet Princa Edwarda Hrvatskoj, no brat Princa Edwarda, Njegova kraljevska visost Princ od Walesa, posjetio je Hrvatsku nekoliko puta (zadnji put 2016), a sestra, Njezina kraljevska visost Princeza Ana, provela je u Hrvatskoj nekoliko dana 2008. godine. Njezino Veličanstvo Kraljica Elizabeta II bila je u Hrvatskoj 1972. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ŠtangaŽelezni 16.04.2019.

    Princ Edward će se sastati s predstavnicima državnih i lokalnih vlasti i pridružiti se proslavi i zapjevati njemu osobito dragu pjesmu "Evo mene moji ljudi doša sam vam na bevandu" aj bok

  • Billericay Dickie 16.04.2019.

    Dobro došao prinče. Veselimo se susretu i proslavi našeg partnerstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare