To je to što me zanima!

GROZD: 'Zdravstveni odgoj je homoseksualna propaganda'

Ladislav Ilčić iz GROZD-a objasnio je da se zalažu za zdravstveni dio u školama, ali da im smeta dio o spolnosti, kao i da ih je u dva tjedna zvalo više od tisuću roditelja
Vidi originalni članak

Glas roditelja za djecu (GROZD) smatra da se kroz zdravstveni odgoj u škole uvodi homoseksualna propaganda zbog čega su u petak prozvali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Ladislav Ilčić iz GROZD-a objasnio je da se zalažu za zdravstveni odgoj u školama, ali da im smeta dio o spolnosti, kao i da ih je u dva tjedna zvalo više od tisuću roditelja. 

- Podučava ih se da je homoseksualni čin jednako vrijedan i prirodan kao i heteroseksualni. Čak su i homoseksualne udruge priznale da ovom dijelu programa nije mjesto u zdravstvenom već u građanskom odgoju, rekao je Ilčić, a prenosi dnevnik.hr.

Između ostalog, smatraju da se učenike ne treba podučavati da bez obzira na spol mogu odabrati drugi rod.

Roditelji okupljeni u GROZD-u žele da roditelji od ministarstva dobiju mogućnost izbora programa jer Ustav roditeljima daje pravo da odluče kako će odgojiti svoju djecu. 

Idi na 24sata

Komentari 293

  • tomo2103 05.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dahhmal 04.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MoreMore 03.11.2012.

    E meni je stvarno dopiz.ilo da stalno djeci moram objašnjavat nešto što nije rimjereno njihovom uzrastu. S TV-a jeno vrijeme stalno reklama ili ulošci allways i sl ili durex i ostalo a onda homsexualci, mislim stvarno, kad smo mi bili djeca nismo znali za takve stvari. A sad je sve dostuno osim roditelja, NAŽALOST. Dakle djecu treba podučiti u najvažnijim crtama, a također informirati ih što više o spolno prenosivim bolestima, a ne gnjaviti s homoseksualnošću, a pogotovo tprati u isti koš sa spolnim činom između muškarca i žene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare