To je to što me zanima!

Grubišić podržao Ferdeljija: Ta podrška mi izuzetno imponira!

Don Ivan Grubišić smatra da su Hrvatskoj potrebne korjenite promjene i to na području političkog vođenja zemlje, strukture te dovođenja novih, nepotrošenih ljudi
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik don Ivan Grubišić podržao je Vladimira Ferdeljija u utrci za gradonačelnika Zagreba. Don Grubišić kaže kako je pročitao program kandidata koalicije HSLS-HSS-Zelena lista te da mu se sviđaju njegovi stavovi. Kako bi objasnio svoje razloge, zastupnik je citirao Einsteina:

- Oni koji su nas doveli u krizno stanje, ne mogu biti oni koji će nas iz tog kriznog stanja izbaviti - rekao je don Grubišić te nastavio kako smatra da je vrijeme da narod glasuje za konkretne ljude, a ne za političke stranke. 

Smatra da su Hrvatskoj potrebne korjenite promjene i to na području političkog vođenja zemlje, strukture te dovođenja novih, nepotrošenih ljudi, a takav je, kaže, Ferdelji.

- Izuzetno mi imponira podrška jednog od najautoritativnijih ljudi u pogledu etike i moralnog ponašanja u Hrvatskoj - rekao je Ferdelji, koji nije htio manipulirati brojkama i procjenjivati koliko će mu koristiti ova podrška.

Don Grubišić je još dodao kako on nije odlučio hoće li se kandidirati za izvršnu vlast u Splitu ili Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Car Mrgud 30.01.2013.

    Da je ferdelji izašel sam, bio bi puno vjerodostojniji, međutim, zvezal si je, iz nepoznatih razloga, na nogu kuglu zvanu haeses...ne znam kak bu to prošlo.

  • diba_1 30.01.2013.

    gospodine Grubišić, svi oni imaju svoje pozitivne stavove i obećanja doo dolaska na vlast, nagledali smo se dovoljno takvih do sada.Jedino što podržavam je izjava da se mora nešto mjenjati ,da su promjene neminovne, a sve drugo o izboru kandidata svakom na volju.

  • mojzetdida 30.01.2013.

    dragi moji zagrebčani,ne dozvolite ovom liku da pobijedi na izborima. Tek onda slijedi katastrofa,Pa on je niškoristi, bio za vrijeme Tuđmana savjetnik u min.poljoprivrede.E, tek se tu proslavio sa svojim glupim idejama i dobio šup kartu, ima toga još...... Frdelji svakako nije naš kandidat za gradonačelnika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare