To je to što me zanima!

Grupa koja mrzi Srbe se preobratila i poziva na mir

„Srbi... U Zadru niste dobrodošli!!!" grupa na Facebooku, više ne postoji. Navodno je grupu osnovao 'balavac', te se sada poziva na mir
Vidi originalni članak

Na Facebooku je u petak osnovana grupa „Srbi... U Zadru niste dobrodošli!!!".  U opisu grupe stajalo je: "U Zadru 24.1. igra se drugi krug Svjetskog rukometnog prvenstva. Jedna od reprezentacija koja će igrati u Zadru je reprezentacija Srbije. Uz nju dolaze i srpski navijači. I mislim da se mnogo ljudi slaže da nisu dobrodošli u Zadru". Grupa je brojala 1966 članova Mnogi od njih u komentarima su pozivali na sukob. "Pozivam sve dobrovoljne Hrvate u Zadarskoj županiji da 24. siječnja 2009. dođu ispred dvorane Višnjik i dva sata prije utakmice počnu Srbe provocirati tako da imamo razloga pobiti ih kad nam nešto uzvrate... P.S. Ponesite sa sobom palice, noževe itd. Za dom spremni", stoji u jednom od komentara.
Međutim, u subotu navečer došlo je do neočekivanog obrata. 
'Grupu je napravio neki balavac koji nema dvije čiste u glavi i koji se krivo izrazio u nazivu grupe. Očito mu je prevelik pritisak postalo sve ovo i odmah je izašao. Nemoj se ni vraćati' - stoji na stranici na kojoj je nekada bila grupa srbo-mrzaca, a u zaglavlju piše kako 'želimo Svjetsko prvenstvo gledati u miru i bez prepiranja Srba i Hrvata'. Nije poznato tko je 'preobratio' grupu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Zeljk0 25.01.2009.

    nekim Hrvatima je očigledno rat završio jučer! sramota je da sportske događaje moraju ocrniti nasiljem. tog balavca bi tako prebio pa da vidi kako je to kad te netko dohvati jer mu je bilo dosadno!

  • hogarko 25.01.2009.

    Tko sa dicom spava popišan se budi,stara je izreka.

  • zdtaja 25.01.2009.

    Možda su konačno roditelji tog balavca \"uhvatili vremena\" i zavirili u komp da vide što to njihovo nevino djetešce crta i piše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare