To je to što me zanima!

Grupa od dvadesetak maskiranih napadača nasrnula na navijače NK Osijeka na A3

Prilikom izlaska navijača iz autobusa dotrčalo je 20-ak maskiranih počinitelja koji su fizički napali navijače NK Osijeka
Vidi originalni članak

U subotu oko 12:10 sati došlo je do narušavanja javnog reda i mira na odmorištu Marsonija na autocesti A3 kod Slavonskog Broda.

Naime, na navedenom odmorištu zaustavio se autobus s navijačima NK Osijek koji je putovao u pratnji policijskih službenika, javlja PU brodsko-posavska.

Prilikom izlaska navijača iz autobusa dotrčalo je 20-ak maskiranih počinitelja koji su fizički napali navijače.

Brzom reakcijom policije spriječen je daljnji sukob, a time i daljnje narušavanje javnog reda i mira kao i teže ozljeđivanje sukobljenih ljudi.

Prema trenutnim saznanjima nitko nije zatražio liječniku pomoć, dok je prilikom sukoba oštećeno policijsko vozilo.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku te policija traga za preostalim počiniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • 10.09.2022.

    Sa ovakvim sustavom biti ce sve gore i gore. Huligani i primitivci rade šta hoće bez ikakvih kazni. Sramotno dno dna danasnjeg vremena. 

  • 10.09.2022.

    Kriv je roditeljski odgoj.pardon neodgoj

  • 10.09.2022.

    Novi sam ovdje; sto je sad ovo; kakvo crno brisanje komentara, zasto!? 🤔 ponovno ostavljam komentar. Cek', zasto bi mi porezni obaveznici sad morali indirektno morali popraviti 🚓 koji su ti banditi unistili!? 🤔 Po nekome mom skromnom misljenju, svaki nasilnik, pljackas, pedofil, ubojica, krivorvoritelj tj. svaki krsitelj zakona treba biti u zatvoru, to bez danjega, ali ne na nacin na cijelu kaznu 'izhlapi' u zatvoru na racun nas poreznih obaveznika, nego ja to zamisljam na nacin da svaki zatvor u svom okrugu ima po minimalno jednu tvornicu; vecu-manju; nebitno. I tamo da svaki, ali svaki zatvorenik radi po dvanaest sati s dva puta pola sata za pauzu i tako cijelu kaznu da odradi. E sad bila to tvornica papira, plastike, neka metalska tvornica, tvornica za recikliranje otpada ili sl., ali cisto da mi ostali znamo da od takvih imamo neke koristi kad su vec napravili nama kao drustvu nepravdu na ovaj ili onaj nacin. Ovaj 🌍 se moze tako lijepo urediti zakonima i pravilima, samo treba imati volje ili kako bi Nijemci rekli 'slifa' tj. osjecaja za nesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare