To je to što me zanima!

GSS opet traži muškarca koji je nestao u sječi drva

Bendić je nestao prilikom sječe drva s roditeljima. Krenuo je u automobil po motornu pilu i više ga nitko nije vidio. Prva potraga je trajala osam dana
Vidi originalni članak

Potraga za Matom Bendićem (36) iz Lovreća koji se udaljio od svoje obiteljske kuće 9. kolovoza ponovno je pokrenuta u petak. U akciji je sudjelovalo 70 tragača, pripadnika HGSS Split i Makarska, vatrogasaca sa šireg Imotskog područja, policajaca, planinara i mještana. Intezivno se pretraživalo  široko krško područje s mnoštvom jama. Bendić je nestao prilikom sječe drva s roditeljima. Krenuo je u automobil po motornu pilu i više ga nitko nije vidio. Prva potraga je trajala osam dana.
 - Nismo ga našli, pa pretpostavljamo da uopće nije na tom području. U petak je potraga bila intezivna, a u subotu je dio tragača preusmjeren na potragu za 86-godišnjakinjom koja je u petak nestala iz sela Kozica pokraj Vrgorca, rekao je Vinko Prizmić, pročelnik HGSS-a. .



Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavi cvijet 04.09.2010.

    Ljudi nestanu kao da su u zemlju propali. Uz ovog čovjeka sada i baka, nedavno je u Požegi mladić nestao. Tko zna što je s njima, a kako to obitelj podnosi, Bože oslobodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare