To je to što me zanima!

GSS-ovci spasili psa koji je bez ozljeda preživio strašan pad

Pripadnici GSS-a su u ponedjeljak oko 10 sati spasili psa u mjestu Dragišići u blizini Čiste Velik. Pas je upao u cisternu u susjednoj kući. Njegov je vlasnik nazvao 112
Vidi originalni članak

Pripadnici GSS-a su u ponedjeljak oko 10 sati spasili psa u mjestu Dragišići u blizini Čiste Velik. Pas je upao u cisternu u susjednoj kući. Njegov je vlasnik nazvao 112.

- Jedan član stanice se spustio u gusternu, na brzinu se sprijateljio s vidno uplašenim psom, te ga upakirao u transportnu vreću i izvukao vani, na sreću psa i njegovog vlasnika - objavio je HGSS. Pas nije ozlijeđen. 
Akcije ej trajala svega 20 minuta. 

Spasili psa iz jame

U nedjelju GSS je spasio lovačkog psa koji je pao u jamu duboku deset metara na području Martinskog vrha. 
- Po primitku poziva na teren su se uputili 2 spašavatelja HGSS Stanice Karlovac. Jama je bila udaljena oko 1 km od najbliže ceste na kojoj su dva lovca čekala spašavatelje te ih uputila do jame. Kroz sat vremena po primitku poziva spašavatelji su bili na mjestu nesreće kada je i započelo izvlačenje nesretnog psa. Zbog uskog vertikalnog kanala samo izvlačenje je trajalo 2 sata i 30 min nakon čega je pas izašao na svjetlo dana. Bio je uplašen ali nije imao vidljivih ozljeda nakon čega je vraćen vlasniku - objavio je GSS. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • world 2 25.10.2016.

    Hvala GSS! Njuškica mala, sretno i čuvaj se!

  • Cruella de Vil 25.10.2016.

    Divni ljudi!

  • istox 25.10.2016.

    da je bio na lancu ne bi otišao kod susjeda...stoga vlasnik psa treba platit troškove spašavanja i čišćenja šterne

Komentiraj...
Vidi sve komentare