To je to što me zanima!

Čovjek kojeg je kod Šibenika udario vlak gurao je bačvu preko pruge, teško je ozlijeđen

U srijedu u jutarnjim satima vlak je naletio na čovjeka pored Šibenika. Od udarca je 89-godišnjak zadobio teže ozlijede te je prebačen u bolnicu. Čovjek je u naletu vlaka prebacivao metalnu bačvu preko pruge
Vidi originalni članak

U jučerašnjoj nesreći vlak je naletio na čovjeka (89) nedaleko od mjesta Nevest u Dalmatinskoj zagori te je prebačen u bolnicu s težim ozljedama, potvrđuju iz policije. Muškarac je u trenutku naleta vlaka gurao metalnu bačvu preko pruge.

Iz vlaka nam se javio jedan putnik s informacijom da je vlak naletio na čovjeka koji je prebacivao metalnu bačvu preko pruge, no policija to do sada nije mogla potvrditi. 

Putnicima nije bilo dozvoljeno da izađu iz vlaka, te su satima čekali na istom mjestu dok nije došao istražni sudac iz Splita.  

- Trenutno stojimo i dalje na istom mjestu. Putnici ne smiju izaći vanka ali se vidi policija koja je ispred i razgovara sa vozačem - ispričao nam je jedan od putnika. 

PREBACILI GA U BOLNICU Vlak je naletio na čovjeka blizu Šibenika: Stojimo, policija je tu

Od udara je 89-godišnjak odbačen na kameno-travnatu površinu te je onda zbog zadobivenih ozljeda prebačen u Opću bolnicu Šibenik. Iz policije potvrđuju da će o ovom događaju posebnim izvješćem biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ajetodoo 25.03.2021.

    Zar ne postoji prometni znak, zabranjeno kopiranje bačve preko pruge?!

  • wooly 25.03.2021.

    Pive?? Kaj je s bačvom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare