To je to što me zanima!

Gurnuli su fotoreportera u zdenac, ali neće odgovarati

Odvjetništvo je odbacilo kaznenu prijavu protiv Marija i Antuna Glasnovića koji su fotoreportera Pixsella opremom vrijednom 114.143 kuna gurnuli u Manduševac
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu za oštećenje tuđe stvari protiv braće Marija i Antuna Glasnovića koji su 16. svibnja 2014. fotoreportera Pixsella Marka Lukunića s opremom vrijednom 114.143 kuna gurnuli u zdenac Manduševac na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. 

Lukunić je fotografirao učenike završnih razreda srednjih škola kako slave završetak srednjoškolskog obrazovanja kada su mu s leđa prišli Glasnovići i iz zabave ga gurnuli u zdenac u koji je pao i oštetio dva fotoaparata s objektivima, iPad i iPhone.

- Kaznena prijava se odbacuje jer se kazneno djelo oštećenja tuđe stvari može počiniti samo s direktnom namjerom što u konkretnom slučaju nije utvrđeno - obrazloženje je zagrebačkog ODO-a za koje su Glasnovići postupali "ne razmišljajući, iz zabave, neoprezno se ponašajući".

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Behemot 01.05.2015.

    Korumpiranom sucu treba zalijepiti 5 godina Remetinca i uručiti otkaz.

  • ledo1 30.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blonde 30.04.2015.

    ovakvo ponašanje državnog odvjetništva je sramotno, najbolje bi bilo, da se ostave tog posla, jer nisu sposobni ili su korumpirani....dobro su plačeni za zaštitu nečijih bahatih i bogatih sinova....sramota... U ovoj državi treba sve mjenjati....vladu, sudstvo, zakone....jer je sve trulo i nadaleko smrdi....sram me, gdje živim....

Komentiraj...
Vidi sve komentare