To je to što me zanima!

Gurnuo je glavu kroz prozor vlaka, udario u stup i preživio

Odmah nakon nesreće netko od putnika povukao je pomoćnu kočnicu i obavijestio konduktera. Mladić je teško ozlijeđen te je zadobio frakturu lubanje od 23 cm
Vidi originalni članak

Karlovčanin (21) s društvom je 5. kolovoza putovao vlakom na Ferragosto Jam festival na jezero u Orahovici. Između željezničkih kolodvora Cabuna i Slatina gurnuo je glavu kroz prozor brzog vlaka koji je vozio na relaciji Rijeka-Osijek te udario u električni stup uz prugu. Navodno je mladiću, koji studira strojarstvo u Zagrebu, bilo vruće te se htio rashladiti.

Odmah nakon nesreće netko od putnika povukao je pomoćnu kočnicu i obavijestio konduktera. Mladić je od siline udarca teško ozlijeđen te je zadobio frakturu lubanje od 23 centimetra. Društvo je cijelim putem pjevalo i pilo alkohol. 

Mladića su prebacili u KBC Dubrava. Na sreću, izvan je životne opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Baba s cigarom 09.08.2015.

    Nije nikada slušao pjesmu Bijelog dugmeta: Selma, ne naginji se kroz prozor?! Dečko je kao žirafa, ili ima dugačak vrat ili su ga pajdosi držali za noge dok je on glavom mlatarao po stupu. Ne vidim treču opciju s obzirom da su stupovi od pruge udljeni i više od metra.

  • naomi-1 08.08.2015.

    Stup je u teškom stanju

  • Toško 08.08.2015.

    Sjeti se odmah Žikine dinastije. Hahaha. Milane! Izgubio si papuče.. Mogao sam glavu da izgubim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare