To je to što me zanima!

Splitski guru poručio: Kolindu i Ivu pobijedit ću meditacijom

Ivan Bavčević (36) je voditelj Centra svijesti te je do 2006. godine bio u vodstvu Paneuropske stranke u Bruxellesu. Na kandidaturu ga je natjerala savjest
Vidi originalni članak

Hrvatska bi, prema podacima UN-a, mogla hraniti 45 milijuna vegetarijanaca ili šest milijuna svejeda, tvrdi novi kandidat za predsjednika Republike Hrvatske Ivan Bavčević (36).

Splićanin je voditelj Centra svijesti koji djeluje u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Španjolskoj. Centar okuplja polaznike u potrazi za duhovnom i tjelesnom obnovom te ostvarivanjem svojih potencijala. Na ideju o predsjedničkoj kandidaturi došao je kroz meditaciju, a zagovara energetsku, prehrambenu, financijsku i vojnu neovisnost Hrvatske.

Ističe kako je do 2006. godine bio u vodstvu Paneuropske stranke u Bruxellesu i da mu je prednost što nije bio stranački aktivan. Školovao se u Splitu i SAD-u, a diplomirao je menadžment na Američkoj visokoj školi u Dubrovniku. Znao je biti direktor i po pet tvrtki. Pri tome nije zanemarivao duhovnu sferu te je i učitelj reikija.

- Na izbore me je motivirala savjest - kaže Bavčević.

Dodaje da je 2011. godine, pritisnut poslovnim nedaćama, doživio samospoznaju te se u potpunosti posvetio misiji uzvišenja ljudske svijesti i širenja poruke o sposobnosti svakog pojedinca da živi sretno i uspješno.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • 13.10.2014.

    Ima na Pantovčaku puno prostora za meditaciju, s obzirom na nikakve ovlasti predsjednika RH.

  • deda62 13.10.2014.

    evo konačno jednog koji će nas meditacijom izvuči iz krize.

  • Sthanga Železni 13.10.2014.

    Ak nam je do sad predsjednik Ivo Josipović koji je skladao “Drmeš za Pendereckog” ne vidim razlog zakaj novi ne bi bil učitelj reikija aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare