To je to što me zanima!

Gust crni dim opet suklja iz Inine rafinerije u Sisku

U rafineriji su ostali bez struje pa se zbog teškoća rada pojavo crni dim. U Ini tvrde da nema opasnosti po utjecaj na okoliš ni po zdravlje ljudi
Vidi originalni članak

Počelo je dimiti oko 12.50 u ponedjeljak. Još nije stalo. Od mene je udaljeno oko kilometar, no, smrad zasad ne osjetimo, jer vjetar puše na drugu stranu, rekao nam je čitatelj iz Siska koji je snimio zadimljenu rafineriju u ponedjeljak. Kaže kako mu to više nije čudno. No, čudno je ljudima koji su s djecom izašli u sisački park.
- Kako smo bili znatiželjni otišli smo do Inine benzinske postaje. Ugledali smo crni dim iz velikog dimnjaka. Kao djeca iz Siska navikli smo na razne neugodne mirise i dimove,ali ovako crn dim nikad nije bio. Gradonačelnik i ljudi su obećavali da će se
problemi riješiti, ali kako vidite nisu - navode Siščani zabrinuti za zdravlje svoje djece.
- Čujte, ako prođete kraj auta koji dimi nije vam ugodno za disati, a kamoli ovo. Dakle, sigurno nije bezazleno - komentirao je čitatelj 24sata.
U Centru 112 rekli su nam da rafinerija ima poteškoća u radu zbog nestanka struje.
- Zbog iznenadnog nestanka električne energije u gradu Sisku, Rafinerija nafte Sisak je u ponedjeljak prisilno obustavila sve proizvodne i energetske pogone u rafineriji  - priopćila je INA a prenosi Sisak.info. Navode da pojačano dimljenje nema utjecaja na okoliš i zdravlje ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ddino 29.06.2009.

    @amex: nije im ni na kraj pameti.. kradu od nas, jedni od drugih.. samo da je love.. pohlepna đubrad

  • amex 29.06.2009.

    Naša vrla gospoda iz vlade izjavila su da INA nije hrvatska tvrtka, pa što se čeka, zatvoriti rafineriju i kvit...

  • MpH 29.06.2009.

    Da nisu toliko lakomi, možda bi i ugradili filtere... Ovako, boli ih briga za građane dok lova kaplje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare