To je to što me zanima!

Gusta magla već je danima nad jadranskom obalom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Baš je to vrijeme čudno. Mi zaista nismo navikli na maglu. Ujutro sam mislila da će se dići, no to se nije dogodilo. Ipak, malo se probija sunce
Vidi originalni članak

Gusta magla posljednjih se dana nadvila nad Jadran. Naši čitatelji, a neki od njih tvrde da se magla na moru ne javlja često, slikali su gotovo idilične prizore koji podsjećaju na bajku.
- Išla sam u trgovinu i iznenadila se kako je magla gusta. Moram priznati da takvu maglu nisam u životu doživjela - kaže naša čitateljica Doris Vlah, koja je fotografiju snimila u ponedjeljak u Opatiji. Dodaje kako je vidljivost bila svega nekih 50 metara.
- Ne vidi se more ni plaža. Baš je to vrijeme čudno. Mi zaista nismo navikli na maglu. Ujutro sam mislila da će se dići, no to se nije dogodilo. Ipak, malo se probija sunce - objašnjava Vlah.
U Državnom hidrometeorološkom zavodu kažu da bi magla mogla potrajati cijeli dan. Gusta magla tijekom ponedjeljka i utorka iznenadila je i naše čitatelje u Dubrovniku. Goran Tomaši iz Nove Mokošice rekao je da je takva magla prava rijetkost pa ju je odlučio zabilježiti i dokumentirati. Riječanina D.P. oduševio je pogled sa Vratnika.
- Bilo je prekrasno, kao kad avionom letite iznad oblaka. Slikao sam maglu nad Senjom koji se uopće nije vidio - kaže D.P. koji je gustu maglu slikao u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Ponosna_Hrvatica 27.02.2008.

    Spustila se usta magla iznad Dalmate... :-)

  • ludi 26.02.2008.

    nećeš mi ti koja magla. U zadru je bilo još i gore,ja živim uz cestu i jedva sam je vidio

  • tajnamoja 26.02.2008.

    Kod mene na kontinentu se ni kad nema magle ne vide ni more ni plaža pa ne plačem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare