To je to što me zanima!

U samo dva sata planulo je 20 tona neretvanskih mandarina

Riječ je o mandarinama iz zaliha nastalih zbog sankcija koje je Rusija uvela EU zbog interesa u Ukrajini. Zagrepčanima je na raspolaganju bilo 20 tona mandarina
Vidi originalni članak

Zagrepčani su jutros u velikom broju došli na Trg bana Jelačića kako bi kupili neretvanske mandarine po akcijskoj cijeni od tri kune po kilogramu. Riječ je o mandarinama iz zaliha nastalih zbog sankcija koje je Rusija uvela Europskoj uniji zbog interesa u Ukrajini.

Zagrepčanima je bilo na raspolaganju 20 tona neretvanskih mandarina, koje su planule u dva sata. U ostalim dijelovima Hrvatske proizvođači su namijenili prodati veću količinu voća po akcijskoj cijeni.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • kung fu panda 09.11.2014.

    šteta što nema više takvih prodaja

  • lozinka11 08.11.2014.

    Još uvijek su na DOBITKU, jer todorić im je plačao po 2 kune za prvu klasu, a novce su čekali po nekoliko mijeseci. Pelješčani su mahom svi posijekli mandarine zbog istih razloga (mala otkupna cijena i predugo čekanje za isplatu) Jednostavna matematika

  • Gordana Firšt 08.11.2014.

    Kad jednom smrkne, drugom svane. Baš je dobar ovaj embargo, sad ćemo se nanjupat mandarina i biti zdravi cijelu zimu. Nema pacijenta u domu zdravlja. Uštede miliunske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare