To je to što me zanima!

Gužve kao u špici sezone na A1: Prema moru se vozi u kolonama

Brojni su građani odllučili spojiti četiri dana s blagdanom Svih svetih pa su jutros na cestama velike gužve, a kod Lučkog je stanje kao u špici sezone
Vidi originalni članak

Mnogi su odlučili blagdan Svih svetih spojiti s ponedjeljkom i na tajn način iskoristiti četiri dana u komadu za odlazak na mini odmor, a to se vidi jutros i po gužvama na brojnim hrvatskim cestama. 

HAK javlja oko 11 sati da je promet pojačan na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, pojedinim graničnim prijelazima te u blizini gradskih i mjesnih groblja, gdje se uoči blagdana Svih svetih vozi uz posebnu regulaciju prometa.

Zbog sudara na autocesti A1 između naplatne postaje Demerje i naplatne postaje Lučko u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom.

POLICIJA UPOZORAVA Gužve diljem Hrvatske: 'Kolona je ogromna na A1, u sat i pol smo prešli tek 20 kilometara'

A u koloni i uz povremene zastoje vozi se i između Lučkog i 3. km autoceste u smjeru Karlovca. Zbog radova između čvorova Bosiljevo i odmorišta Dobra u smjeru Dubrovnika vozi se u koloni od oko 1,5 km.

Kolona duga 1 kilometar je i na autocesti A7 pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke.

Na cestama gdje su u tijeku radovi mogući su povremeni zastoji i vožnja u koloni. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gt Q2 29.10.2022.

    Cuj to kaj svi na more nahrlili a narod tako siromašan jedva krpaju kraj sa krajem a i gorivo je đaba u hr pa se možeš navažat sim tam

  • kanta 29.10.2022.

    Dalmatinci (i ostali) krenuli u rodni kraj

  • Ivana977 29.10.2022.

    Za sve svete? Za sisvete

Komentiraj...
Vidi sve komentare