To je to što me zanima!

Gužve na cestama: Povremeni zastoji na A1 sve do Karlovca

U smjeru mora kolone vozila su na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Karlovac te na zagrebačkoj obilaznici od Buzina prema naplatnim postajama Lučko
Vidi originalni članak

Zbog prometne nezgode oko 1 km prije čvora Buzin (na 25. km) na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru Lipovca mole se vozači za strpljenje i oprez, javlja HAK.

Zbog vozila u kvaru na čvoru Sredanci, autocesta A3 Bregana-Lipovac, iz smjera Slavonskog Broda prema Osijeku, mole se vozači za dodatan oprez.

Kod naplatnih postaja Lučko (A1) u smjeru mora pojačan je priljev vozila. Na dionici autoceste A1 između čvorova Lučko i Karlovac vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje. Na autocestama su česti kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova.

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti, u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama kao i u priobalju te na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom. Vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • alija98 21.06.2018.

    Fala caci I materi da san primorac

  • superman1978 21.06.2018.

    Ko guske u magli. Svi zele pokazat kako se ima i kako se moze... Kad bi se stedilo kao sto su nasi stari sparali imali bi milione. Njima nista nije trebalo hahaha

  • 21.06.2018.

    stalno kukamo o nekoj krizi u zemlji,a vidi kako se spajaju produzeni vikendi i odlazi na more na 2-3 dana., ja cu bit sretna da odem na dravu (kopiku) na kupanje, jel ja moram raditi u subotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare