To je to što me zanima!

Gužve na Lučkom i Vrgorcu, na A1 prema moru u kolonama

Zbog gužve na naplati Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na naplatu Ravča, a na izlazu Lučko kolona je oko 6 km. Zbog prometne zastoji kod Bakra
Vidi originalni članak

Na riječkoj obilaznici iznad Bakra teže se prometuje zbog prometne nesreće. Na Istarskom ipsilonu kolona na izlazu Umag duga je oko 7 km, a na tunelu Učka (s istarske strane) oko 6 km. Pojačan je prilaz vozila na naplatu Lučko zagrebačkom obilaznicom iz smjera Jankomira.

U koloni, ali bez zastoja vozi se cijelom dionicom autoceste A 1 od Zagreba prema Bosiljevu, a na dionici od Gospića do čvora Sveti Rok u kolonama koje se sporije kreću. Zbog gužve na naplati Vrgorac, promet se povremeno preusmjerava na naplatu Ravča. 

Pojačan je promet i u smjeru unutrašnjosti, a na izlazu s autoceste A 1 u Lučkom kolona je oko 6 km. HAK vozačima savjetuje da koriste izlaz Demerje, gdje je osim ENC uređajima plaćanje cestarine moguće i kreditnim i debitnim karticama. 

Iz HAK-a najavljuju gust promet pri ulasku u zemlju na graničnim prijelazima sa Slovenijom i BiH u subotu u ranim i pijepodnevnim satima. Također očekuju velik broj auta na izlasku iz zemlje na graničnim prijelazima sa BiH: Stara Gradiška, Slavonski Brod i Županja te prema Srbiji na prijelazu Bajakovo. 

Pojačan je promet u oba smjera na graničnim prijelazima Kaštel i Bajakovo, a na ulasku na Bregani, Maclju, Plovaniji, Pasjaku, Rupi i Karasovićima.

Trajekti plove prema plovidbenom redu, a po potrebi i češće. U Prizni se za ukrcaj čeka oko 1 sat. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • outrager 06.08.2011.

    uvedite više vinjete i neka se rješi ovaj problem

  • stig9 06.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • florian 06.08.2011.

    hvala na ispravku***Admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare