To je to što me zanima!

'Haaški sud je skinuo masku, prikrivaju zločine nad Srbima'

Patrijarh srpski Irinej u nedjelju je na komemoraciji srpskim žrtvama ratova 90-ih godina u Beogradu rekao i da je Haaški sud lišen osnovnih pravnih i etičkih normi
Vidi originalni članak

Patrijarh srpski Irinej u nedjelju je na komemoraciji srpskim žrtvama ratova 90-ih godina u Beogradu rekao kako je Haaški sud oslobađajućom presudom hrvatskim generalima skinuo masku sa svoga lica i pokazao da je u pitanju politički sud koji je lišen osnovnih pravnih i etičkih normi, te da za cilj ima krivce proglasiti nevinima, a žrtve krivcima, piše Telegraf.

-Haaški sud je tom odlukom kompromitirao pravo i pravdu i potvrdio da nije utemeljen na pravnim normama, već na interesima moćnika ovoga svijeta i vremena, rekao je na komemoraciji na kojoj su, između ostalog, bili i srpski premijer Ivica Dačić, ministar obrane Aleksandar Vučić i predsjednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović.

Patrijarh je rekao i kako je očigledno da Haaški sud prikriva  zločine nad Srbima, te da po njihovoj logici nitko ne odgovara za 200 tisuća prognanih, kao ni za spaljene srpske domove, svetinje i za tisuće ubijenih. 

Idi na 24sata

Komentari 293

  • Yassa 26.11.2012.

    nikada je nije ni imao to su srbi sami dokazali

  • tomi07 26.11.2012.

    kada srbi govore ja same cujem " bla bla bla blabla bla bla........."

  • libeluli 26.11.2012.

    Ne znaju kako da se riješe onih koji si od nas otišli a njima došli... pa sad opet po istome Onaj tko ima obraza i časti neka se vrati i živi po pravilima normalnih zemalja a onaj koji to neće neka ostane tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare