To je to što me zanima!

HAC: Audije A6 vozimo jer možemo, a afera nemamo

U Upravi Hrvatskih autocesta su naglasili da afera u tvrtki nema te da su luksuzne Audije nabavili jer smatraju da ih oni kao Uprava tvrtke mogu voziti
Vidi originalni članak

Iako policija istražuje bojanje tunela, jesu li luksuzne automobile A6 za HAC kupili izvođači radova na autocestama, te postavljanje trafostanica za koje se sumnja da su previše plaćene, u Upravi HAC-a tvrde da afera nema. U HAC-u tvrde da im aute nisu nabavljali izvođači te da je njihova kupnja čista i u skladu sa zakonom. Kažu i da su njima često voze po gradilištima u Hrvatskoj. Zašto su se nabavljali luksuzi automobili, a ne niža klasa automobila, član Uprave za građenje Marijo Lovrinčević kaže:
- Mi smo smatrali da kao Uprava možemo voziti Audije A6, ako vi smatrate da ne. To je zaista vaše pravo - rekao je.
Tvrde i da nema fiktivnog zapošljavanja u tvrtki i osvrnuli se na slučaj zaposlenika Josipa Pocrnića, koji je prozvan u medijima da prima plaću u HAC-u, a ne dolazi na radno mjesto. U Upravi HAC-a tvrde da Pocrnić nije slučaj Buljubašić, te da on radi na poslovima sigurnosti. Na slučaju radi unutarnja kontrola pa o njemu nije želio detaljnije govoriti. Čelnik Uprave Jurica Prskalo kaže da iza svoga rada stoji i za njega odgovara. Svoj mandat ne planira staviti na raspolaganje jer za to ne vidi ni jedan razlog.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • brkan1 20.10.2009.

    Ma nemoj jer možete,mogao bi i ja ali ga nemam, Marijo interesira me tvoje porijeklo, ti se ponašaš kao da si pri rođenju lupit piškotom po pupku, plemenito porijeklo. Pa ta si ne kupiš od svojih para pa se smatraj koliko hoćeš, a možeš biti i adekvatan.A lako se razbacivat našim parama.Prodaj ćaćinu imovinu pa si kupi i A8.A za zašpošljavanje na našim cestama na naplatnim kućicama treba veza na nivou vlade, zapošljavali ste samo podobne i birane.Sve vas treba u sibir na doživotnu,u hrvatskoj hitno treba izgraditi sibir za take.A vi iz državne uprave šta se čeka ako ih ne mislite zatvoriti i vio ne blebećite , naispravno ovo ili ono. a izgleda da ste zajedno med vrcali. kažu ko med vrca taj i prste liže.Umočili ste i vi malo prstiće , pa sada fino šutite . S gamadi u zatvor. KKK,vatreni križ i omča.

  • be yourself 20.10.2009.

    Najveći kriminalci a svi kao nevini. Pogledaj mu facu. Faca ko kaca. Tunel bojaju po 10 puta većim cjenama. Farbaju oni nas gadno.

  • webasto 20.10.2009.

    majku vam bezobraznu, može se a , podjelio bi ja vama batine svima po redu a ne A6 !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare