To je to što me zanima!

"Hajdaš Dončić je sabotirao odlazak na otvorenje Sueza 2"

Predsjednica i čelnici triju lučkih uprava trebali su u četvrtak prisustvovati otvorenju novog Sueskog kanala. No uprave su jedna po jedna otkazale odlazak
Vidi originalni članak

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i čelnici triju hrvatskih lučkih uprava trebali su u četvrtak prisustvovati otvorenju novog Sueskog kanala. No planirani odlazak izaslanstva je otkazan. Iz Ureda predsjednice sumnjaju da je put otkazan zbog "vladina politikanstva i nedostatka vizije". 

Naime, obavljene su već sve pripreme, izdane su egipatske vize, a onda su lučke uprave, jedna po jedna počele otkazivati putovanje. kao obrazloženje navele su da su prezaposlene prihvatom kruzera. U Uredu predsjednice pak vjeruju kako to nije "slučajno nego je organizirano". Naime, lučke uprave su u nadležnosti Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, odnosno ministra Siniše Hajdaša Dončića. Iz Ureda predsjednice kažu i da im je Hajdaš Dončić danima nedostupan jer je navodno na sastancima. 


Idi na 24sata

Komentari 126

  • mili999 04.08.2015.

    Predsjednice, hrvatski narod je uz Vas. Nece vladajuci moci jos dugo tako. Kraj im se blizi!

  • mili999 04.08.2015.

    Vladajuci u svakom mogucem postupku degradiraju Hrvatsku. Oni nisu dostojni da nas predstavljaju. Na izborima cemo im reci konacno zbogom.

  • mili999 04.08.2015.

    Doncicu, pamti ti ovo hrvatski narod, ne brini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare