To je to što me zanima!

HAK: Nismo uhodili, nego samo čekali pred zgradama

Glasnogovornik HAK-a priznao je da su djelatnici HAK-ove interne kontrole ispred zgrada sačekivali neke radnike. Kazao je kako je sve po zakonu
Vidi originalni članak

Iz HAK-a su u u srijedu priznali kako su djelatnici njihove interne kontrole sačekivali neke radnike ispred stanova, piše  Zagrebancija. Glasnogovornik HAK-a Alan Vojvodić kazao je da ljude nikada nisu slijedili, kako se pisalo, već samo 'čekali ujutro ispred haustora' i slikali portafone i automobile. U tome ne vidi ništa neuobičajeno, a rekao je da su fotografije korištene za internu uporabu i da je sve po zakonu. Čekanje ispred haustora navodno je naredio bivši glavni tajnik HAK-a, Tomislav Družak. Ulovili su 22 radnika da imaju prijavljenu lažnu adresu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mrn 29.09.2010.

    Kaj nekoga briga gdje netko stanuje,treba biti što dalje od posla da bi se dobio plaćeni prijevoz+ CIPELARINE-prvi put sam to čula pred neki dan.Svatko nek se sam brine kako doći do radnog mjesta.Kao i nekad,što manje radiš,nisi u proizvodnji-to veća lova.Plaćeni prijevoz-kod privatnika-toga nema.

  • vinkan 29.09.2010.

    ali se zato saborske zastupnike i ministre ne smije ni pitati gdje stanuju pa im ukidati putne troškove i službena vozila.Udri po malima dok se može!!!

  • manitou 29.09.2010.

    nije šija, nego vrat...svejedno, neka su uhodili...ovu državu može se dovesti u red jedino počevši od najniže razine pa vertikalom i horizontalom prema gore...počevši od sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare