To je to što me zanima!

Udarni vikend: Na Lučkom je kolona bila i 17 kilometara

Pojačan je ulazak auta na graničnim prijelazima Pasjak, Sl. Brod i Metković, izlazak na Bajakovu, te promet u oba smjera na prijelazima Kaštel i Macelj
Vidi originalni članak

Tijekom subote na prometnicama u Hrvatskoj su bile velike gužve. Stvarale su se kolone, a na izlazu Lučko kolona je bila u nekim trenucima duga i 17 kilometara. Trenutno nema dužih čekanja, javlja HAK

Na A 1 od tunela Krpani do Svetog Roka vozi se usporeno, a zbog gužve na izlazu s autoceste na čvoru Vrgorac, vozila se povremeno preusmjeravaju na čvor Ravča.  

Na autocesti A 2 Zagreb-Macelj zbog gužve u smjeru GP Macelj vozila se isključuju na čvoru Krapina. 

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Pasjak, Slavonski Brod i Metković, izlazak na Bajakovu, te promet u oba smjera na prijelazima Kaštel, Karasović, Macelj i Stara Gradiška.

Lančani sudar kod Gospića, troje lakše ozlijeđeno

Prometna nesreća, u kojoj je sudjelovalo pet osobnih vozila, dogodila se jutros u 8.10 sati na autocesti na čvoru Gospić u smjeru Splita. U nesreći su sudjelovala četiri vozila stranih registarskih oznaka te jedno hrvatskih.

Zbog nesreće, u kojoj su tri strana državljana zadobila lakše tjelesne ozljede, promet teče usporeno, a kolona kod Gospića duga je 10 kilometara.

Iz ličke policije doznajemo kako je očevid završen. Svih pet vozila odvukla je vučna služba. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • bustedagain 30.07.2011.

    dvije trake u jednom smjeru...bummer

  • malj 30.07.2011.

    Pumpaju namjerno prije izbora, malo kiše i eto ti gužve, još kad Hrvatske ceste po nalogu naprave zastoj, HDZ - ov ministar diže porast turista u dvocifrenom postotku. 20 godina ista stvar, to je 200%. Očito će izbori, a ugostitelji kukaju. Uvijek se vjerovalo većini, znaći ugostitelja je više od HDZ ovaca!

  • UzmiMeHr 30.07.2011.

    Nevjerojatno je kolika se lova okreće samo od autoputa, a hrvatske autoceste uvijek u minusu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare