To je to što me zanima!

HAK upozorava: Zbog vjetra ne voze neki katamarani i trajekti

Hrvatski autoklub izvijestio je o izmjenama u redu plovidbe. Trajektna linija Dubrovnik-Suđurađ te katamaranska linije: Ubili-Vela Luka-Hvar-Split su u prekidu. Vozilo je u kvaru na autocesti A6 Rijeka - Zagreb
Vidi originalni članak

Zbog vjetra, u prekidu su trajektna linija: Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ te katamaranske linije: Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Vis-Split, Lastovo-Korčula-Dubrovnik i Korčula-Hvar-Split, izvijestio je tako danas Hrvatski auto-klub.

Ima i izmjena u redu plovidbe pa tako trajekt na liniji Porozina-Brestova ne prevozi autobuse i kamione preko 3t nosivosti, a katamaran na liniji Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Cres-Rijeka plovi bez pristajanja u luku Ilovik.

UVJETI NA CESTI HAK: Kolnici su mokri i skliski, u unutrašnjosti zemlje magla

Sutra će trajekt iz luke Rogač za luku Split isploviti u 18,30 sati, umjesto u 17,30.

Vozilo je u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u zoni radova gdje se promet odvija dvosmjerno u smjeru Zagreba. Promet u smjeru Zagreba odvija se jednom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, a iz HAK-a mole vozače za dodatan oprez.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje ima magle i mogući su odroni. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku.

STANJE NA CESTAMA HAK: Vozači, oprez! Kolnici su mjestimice mokri, u Gorskom kotaru i Lici pada ledena kiša

Zbog vode na kolniku zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 16.12.2022.

    Dubrovnik- Sućuraj i Ubli- Vela Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare