To je to što me zanima!

Hakeri bliski ISIL-u objavili su popis njujorčana za likvidaciju

Skupina 'hakera' povezanih s Islamskom državom objavila je na internetu popis tisuća stanovnika New Yorka koji bi trebali biti meta sljedbenika te skupine
Vidi originalni članak

Skupina 'hakera' povezanih s Islamskom državom (IS) objavila je na internetu popis tisuća stanovnika New Yorka koji bi trebali biti meta sljedbenika te sunitske militantne skupine, javlja Reuters pozivajući se na pouzdane izvore.

Policija New Yorka i agenti FBI-a su kontaktirali ljude na popisu, no izvori tvrde da se ne radi o uvjerljivoj prijetnji. Na upit agencije, FBI je kratko odgovorio da "standardna praksa nalaže da se ne komentiraju posebne operacije ili istrage te da savezna agencija rutinski obavještava pojedince i udruge o prikupljenim informacijama koje govore o potencijalnoj prijetnji na njihovu štetu".

Na popisu su imena, kućne adrese i e-mail adrese, no neki su podaci stari i pogrešni.

IS je prošle godine objavio navodna imena i fotografije 100 američkih vojnika i pozvao svoje pristaše da ih likvidiraju. Od 2013. američke vlasti su uhitile više od 70 osoba zbog potpore džihadistima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miške 30.04.2016.

    Živio novi predsjednik drug Tramp.

  • KANIBAL24h 30.04.2016.

    haha pa da covjek ima pravo, kroz ovaj komican pristup zeli ukazati na problem koji su u svijetu iskljucivo mediji napravili. Zapamtite bez medija i njihovog vjernog pracenja svakog propagandnog uratka IS-a nema nicega

  • ak47 30.04.2016.

    Gotov sam!!! Ne mogu više...!!! Proradio mi je čir na želudcu!!! Zbog prevelike doze konzumiranja ISILovih izjava na 24h biću hospitaliziran neko vrijeme. Posljednjim trzajima snage postavljam pitanje: Kakvi hakeri? Netko želi postaviti tezu da među nepismenim kozojebima ima hakera? Pa sve i da ima, kako je moguće da ih bezbrojne vrhunske tajne službe ne mogu locirati i uništiti? Zašto baš građane New Yorka? Tkz. "žuti tisak" je postao nedostižan san za HINU i 24h? Dno bez dna! Što je vama ljudi, da vam vrane nisu mozak popile? Do kada ćete prenositi "vlažne snove" kozojeba pod - vijesti!?!?!? Postoje sve veće naznake da se svijet bliži ekonomskoj depresiji a vi se uhvatili ovih odrpanaca kao pijan plota.... Nastavio bih pisati ali žurim u bolnicu. Lp svima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare