To je to što me zanima!

'Halo, policija, ubio sam oca': U kući našli obezglavljeno tijelo...

Specijalci su u kuću u predgrađu Stuttgarta upali u utorak oko 14 sati i priveli mladića koji se nije opirao uhićenju. Kako piše Bild, mladić je navodno mentalno bolestan
Vidi originalni članak

Ubio sam svojeg oca, kazao je u utorak 27-godišnji mladić u pozivu policiji nakon što je u kući u predgrađu Stuttgarta vlastitom ocu (60) odrubio glavu. 

- Nije bilo jasno ima li u kući još ugroženih ljudi pa smo na teren poslali posebnu policijsku jedinicu. Upali su u kuću i našli tijelo starijeg muškarca odrubljene glave - ispričao je policajac koji je sudjelovao u intervenciji. 

Specijalci su u kuću upali oko 14 sati i priveli mladića koji se nije opirao uhićenju. Kako piše Bild, mladić je navodno mentalno bolestan. 

- On je nekoliko godina studirao u Berlinu, no prije nekog vremena se vratio živjeti s ocem. Svakog jutra išao bi trčati. Jednom mi je rekao da ga otac maltretira i da jako pati - ispričao je za Blid jedan od susjeda. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ilegalos 10.05.2018.

    da nije neki katoliban opet poludio...

  • giovanni123 09.05.2018.

    Idemo svi u prosvjed ..udruge ..Istambulska ..Zenevska ..svi ..!! A gdje se to dogodilo..?

  • Irisw 09.05.2018.

    Ima po stuttgartu toliko pedera iz okolice zagreba koji su u stuttgart otisli pod krinkom da rade i salju doma pare. A oni otisli da bi se mogli komotno i bez straga trosit sa likovima. Da im obitelji znaju zavrsili bi isto ko i nesretni starac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare