To je to što me zanima!

'Halo policija, uhitite mog zeta. Kćer mi nije dirnuo 2 mjeseca'

Više od 90 posto poziva građana na broj 192 bilo je za sve žurne situacije, no među njima su se našli i oni čudni, smiješni, neobični i oni koji ‘nisu s ovoga svijeta’
Vidi originalni članak

Odmah da ste uhitili mog zeta. Kćer mi nije ni ‘dirnuo’ već dva mjeseca!, žalila se policajcima jedna nasekirana majka. Nazvala je na broj 192 i zahtijevala policiju da reagira.

To je samo jedan u nizu od najmanje 388.714 poziva koliko su ih do 22. prosinca zaprimili djelatnici Operativno-komunikacijskih centara. Više od 90 posto poziva bilo je za sve žurne situacije, no među njima su se našli i oni čudni, smiješni, neobični i oni koji ‘nisu s ovoga svijeta’. S obzirom na to da moraju provjeriti sve navode, tako su u jednom mjestu morali do auta na kojem je bila vrećica. Vozač je rekao da je unutra opasan sadržaj. Hitno ga je pregledao pirotehničar, a u njoj je bilo smeće. Naime, upravo ga vozač bacio sa sedmog kata zgrade i netko mu ga je vratio. Na kraju ga je bacio u koš. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Cipelcug 30.12.2017.

    Moja zakonita zaprijetila mi je pozivom na 192, ako se odmah ne skinem sa interneta i ne odradim sve poslove koje je smislila za taj čas. A odmah sam je poslušao.

  • Ras 30.12.2017.

    A kaj je sa onima -stručnjacima - sa 112 ,oni kak su nastali tak su va5da i nestali

  • nec.1996 30.12.2017.

    cudo nevideno ,pa muz ima drugu ,

Komentiraj...
Vidi sve komentare