To je to što me zanima!

Haralda K. bi trebali pustiti iz bolnice i predati policiji za dva dana: 'Nije životno ugrožen'

Harald K. koji je ubio svoje troje malodobne djece i pokušao presuditi sebi, pri svijesti je od jučer i nije životno ugrožen, kažu iz bolnice
Vidi originalni članak

Osumnjičeni ubojica Harald K. (56)  i dalje je na liječenju u KBC Sestre milosrdnice gdje je doveden u noći 25. rujna u pratnji policije. Iz bolnice javljaju da je stabilno, pri svijest i nije životno ugrožen.

- Pacijent je smješten na jedinici intenzivne skrbi i pod konstantnim je nadzorom policije. Nije životno ugrožen, sve životne funkcije pacijenta su stabilne. Od jučer i dalje pri svijesti - javlja ravnatelj KBC-a Sestre milosrdnice, dr. Davor Vagić. 

HRVATSKA PLAČE ZA ANĐELIMA Tuga pred kućom strave: Netko je ostavio igračku kod mjesta gdje je otac ubio troje djece

Prema njegovom priopćenju, otpuštanje 56-godišnjeg pacijenta iz bolnice očekuje se u sljedeća dva dana. Po proceduri, nakon toga ga preuzima policija. Podsjetimo, po dojavi o najavljenom samoubojstvu, policija je u subotu oko 2 sata u noći došla u zagrebački kvart Mlinovi gdje je pokušala pronaći 56 - godišnjeg muškarca.

POSLOVI SU MU KRENULI NIZBRDO 'Ubojica iz Mlinova žalio se na djecu, trgovao je umjetninama'

Nakon što je njegov prijatelj dojavio adresu, policijski službenici su se tamo i zaputili te su pronašli tri beživotna dječja tijela i njihovog biološkog oca, Haralda K., koji se pokušao ubiti nakon što je presudio djeci. 

 - Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece, dok je 56-godišnji muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku. Županijsko državno odvjetništvo priopćilo je nakon očevida kako postoji osnova sumnje da je austrijski državljanin (1965.) počinio kaznena djela teškog ubojstva, iz članka 111. Kaznenog zakona na štetu troje maloljetne djece - stoji u priopćenju policije. 
 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • raven1 27.09.2021.

    koliko je zao govori to da se brani šutnjom.

  • Akull 27.09.2021.

    Misli i molitve...

  • 27.09.2021.

    Jojjjj, da i je zivotno ugrozen😡baciti ga u neku rupu na kruh i vodu pa kako mu bude. Kakvo lijecenje, sto je ovo😡😡😡😡😡😡???!!??!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare