To je to što me zanima!

Hasanbegović potvrdio da će u Saboru biti u Škorinom klubu

Domovinski pokret ima sjajnu budućnost, to govore izborni rezultati. Postojat će klub Domovinskog pokreta, ali i klub Suverenista rekao je Zlatko Hasanbegović
Vidi originalni članak

Domovinski pokret ima sjajnu budućnost, to govore izborni rezultati. Postojat će klub Domovinskog pokreta, a sukladno prethodnom međustranačkom dogovoru formirat će se i klub Suverenista. Ja ću biti u klubu Domovinskog pokreta, to je potpuno uobičajena praksa, rekao je Zlatko Hasanbegović za Dnevnik Nove TV. 

Naime, Suverenisti su rekli da neće biti zajedno sa Škorom u klubu.

Na pitanje bi li sjedio u Saboru bez Škorinog Domovinskog pokreta rekao je da je smisao koalicija postići što više mandata.

MARKO MILANOVIĆ LITRE Dobio tek 19 glasova, ali ući će u sabor umjesto Ruže Tomašić?!

- Izborni zakon treba korjenito promijeniti, to je majka svih reformi, a zna se tko je protiv toga - kaže i dodaje da ne bi digao ruku za SDSS u Vladi.

- Plenković je ispunio svoje obećanje da će njegov HDZ složiti većinu sa sebi svjetonazorski sličnim strankama, a među njima je i SDSS - kaže Hasanbegović.

PRATITE REAKCIJU: Škoro našao razloge za lošiji rezultat: 'Dosta je ovo sve nalikovalo na situaciju u Srbiji'

Tvrdi i da je način predstavništva manjina ključna anomalija izbornog zakona, ali da pritom ne osporavaju njihovo participiranje u vlasti. 

- Ljudi poput Radina koji nisu imali protukandidate sada arbitriraju tko će biti premijer. To je sumrak hrvatske demokracije - smatra Hasanbegović. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marjan19 19.07.2020.

    Haso ne zna kud će, kud svi t... I, tud i mali mujo

  • Googleman 08.07.2020.

    Zastupnici manjina u saboru su tamo zato da se zalažu za boljitak svojih sunarodnjaka u okviru Hrvatske , a ne da vladaju Hrvatskom , to mora prestati.

  • Robert Plant 08.07.2020.

    H a s a n b e g o v i c Pametnom dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare