To je to što me zanima!

Hashim Thaci: Srbija će danas u Bruxellesu priznati Kosovo

Srbija prihvaća Deklaraciju o neovisnosti Kosova dok je Rezolucija 1244 Savjeta sigurnosti UN bila mrtva i ostaje mrtva, rekao je kosovski premijer Hashim Thaci
Vidi originalni članak

Novim dogovorom, koji će danas biti postignut u Bruxellesu, Srbija će priznati neovisnost Kosova. Srbija prihvaća Deklaraciju o neovisnosti Kosova dok je Rezolucija 1244 Savjeta sigurnosti UN bila mrtva i ostaje mrtva , rekao je kosovski premijer Hashim Thaci u intervjuu za današnji prištinski Expres, javljaju mediji u Srbiji.

Prištinski dnevnik je na svom portalu gazetaexpres.com danas prenio samo ulomke intervjua s Thacijem koji se odnose na regionalno predstavljanje Prištine koje je na Kosovu izazvalo oštre rasprave.

Sve oporbene parlamentarne stranke na Kosovu izjasnile su se protiv spominjanja Rezolucije 1244 SB UN u fusnoti pri predstavljanju Kosova na regionalnim skupovima.

Otvorili dva granična prijelaza

Srpski čelnici na sjeveru Kosova objavili su kako su otvorena dva pogranična prijelaza  sa Srbijom koji su bili blokirani od srpnja prošle godine. Uklonjene su i barikade koje su bile postavljene nedaleko prijelaza Jarinje i Brnjak, piše B92.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • hex 26.02.2012.

    malo sutra

  • boros 26.02.2012.

    ..."obecanje" ludom radovanje...

  • DanijelSrpak 26.02.2012.

    ne vjeruj im ni dok darovew nose, hrvatska i bosna su to osjetile na svojoj koži, čini mi se da su albanci zaboravili kako je bilo njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare