To je to što me zanima!

HBK o Perkoviću: Vlada mora biti razumna i povući prijedlog

Hrvatska se nije smjela upustiti u preispitivanje već završenih pristupnih pregovora, kaže predsjednik Komisije Hrvatske biskupske konferencije "Iustitia et pax"
Vidi originalni članak

Komisija Hrvatske biskupske konferencije "Iustitia et pax" pozvala je Vladu da povuče sporni zakonski prijedlog prema kojem bi se europski uhidbeni nalog ograničio na razdoblje od 2002. godine. Traže od Vlade da ga povuku kako Hrvatska u EU ne bi ušla "pod sumnjom i sa stigmom zaštitnika ideoloških zločina iz vremena komunizma". 

- Hrvatska se nije smjela upustiti u preispitivanje već završenih pristupnih pregovora - rekao je Vlado Košić, predsjednik Komisije. 

Komisija smatra da je šteta napravljena, no nadaju se da će u Vladi "prevladati razboritost te da će povući sporni prijedlog". 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • emma123 28.06.2013.

    Milanović štiti Perkovića i sad je to crkva napravila, Zna se kako funkcionira vlast i koje se institucije bave pronalaskom zločinaca-toliko je prozirno to prozivanje crkve da se čak ne može nazvati spinom, već tupavošću. to samo vi, iz večernje kumorovačke škole ne kužite.

  • Sonador 27.06.2013.

    Opet se petljaju gdje im nije mjesto... -.-

  • sestro 27.06.2013.

    nije tu riječ samo o perkoviću..poziv za odsluženje kazne dobit će barem 80 ljudi..a oni će opet izjaviti da su im nalgodavci bili očevi ovih političara koji vode hrvatsku..e u tom grmu leži zec..kao ugledni građani a tatice ubijali nekažnjeno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare