To je to što me zanima!

HC raspisao natječaj: 42 vozila planiraju platiti 7,3 milijuna kn

Među njima su i tri nešto bolje limuzine za koje nije jasno za koga su točno namijenjene.Trebaju biti crne metalik boje, s automatskim mjenjačem i sustavom za detekciju umora vozača
Vidi originalni članak

I Hrvatske ceste pridružile su se listi državnih tvrtki koje su se odlučile počastiti novim voznim parkom. Kako piše Jutarnji list, raspisale su javni natječaj za nabavu vozila putem operativnog leasinga vrijednog 7,3 milijuna kuna. 

Hrvatske ceste tako nabavljaju 42 osobna vozila, a među njima su i tri nešto bolje limuzine za koje nije jasno za koga su točno namijenjene.

U propisanim specifikacijama za ta tri vozila stoji da bi trebala biti crne metalik boje, s automatskim mjenjačem i sustavom za detekciju umora vozača. Ta specifikacija navedena je i kod dodatnih 14 osobnih vozila među kojima je šest SUV-ova i osam nešto slabijih limuzina.

Preostalih 25 vozila iz natječaja otpada na hatchback vozila.

Prema procijenjenoj vrijednosti nabave, vozila koja nabavljaju Hrvatske ceste prosječno su vrijedna 174 tisuće kuna, a koristit će ih putem leasinga iduće četiri godine, piše Jutarnji.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • cimerrr 01.01.2018.

    Za koji mjesec ćemo čitati o rekordnom broju prodanih novih automobila u Hrvatskoj i kako se u Hrvatskoj sve bolje živi. Najveći gubitaši najviše troše,rasti će BDP!

  • cimerrr 01.01.2018.

    HC? Jesu li to hrvatske ceste,jedan od najvećih gubitaša u državi,uz njihovog brata HAC? Ima se,može se,sad će Marić opet dići porez na gorivo. Da nas rastereti novaca!

  • krao_sam_1 01.01.2018.

    A merzelica kad si je uzela Audija digli ste se na zadnje noge. I jedni i drugi banda lopovska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare