To je to što me zanima!

HDZ: Dekanić kandidat za vukovarsko-srijemskog župana, Mažar u utrci za Vukovar

Članovi Županijskog odbora vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a na sjednici su podržali i kandidaturu aktualnog gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića koji želi još jedan mandat na čelu tog grada
Vidi originalni članak

Načelnik Općine Andrijaševci, Damir Dekanić, kandidat je HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana na predstojećim lokalnim izborima, a Nikola Mažar za gradonačelnika Vukovara, odlučio je subotu Županijski odbor vukovarsko-srijemske organizacije HDZ-a. 

Pored potpore Mažaru i Dekaniću koji je i potpredsjednik županijskog HDZ-a, članovi Županijskog odbora stranke na sjednici su podržali kandidature aktualnog gradonačelnika Vinkovaca Ivana Bosančića za još jedan mandat.

Po završetku sjednice održan je i inicijalni sastanak na temu predstojećih lokalnih izbora u svibnju.

Usuglašene su osnovne smjernice za izbornu utrku, a Damir Dekanić najavio je brzu izradu strategije za izbore, te formiranje svog izbornog stožera, izvijestili su iz vukovarsko-srijemskog HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • penzić 05.03.2021.

    dobre ideje posebno bosančić koji pravi grad od vinkovaca a kao penava u vukovaru ima prostorni plan pa kupuje oranice i zasadit orasima da može kasnije prodat pod najskulje voćnjak. koja pljačka svukud.ili mjenjajte prostorne planove ili neke zabrane ovo je uzeli maha u svim gradovima hr.danas oranica sutra gradilište

  • Majmuni 28.02.2021.

    Andrijaševci-rasadnik županja. Prije 15ak godina Nikola Safet sada Dekanić. Bravo za Andrijaševčane.

  • Bacwa 28.02.2021.

    Brzu izradu strategije kako osiromašiti već osiromašenu slavoniju

Komentiraj...
Vidi sve komentare