To je to što me zanima!

'HDZ guzama i broševima baca prašinu ljudima u oči'

Milanović je u Dubrovniku zaključio kako Vlada nema odgovore na sva pitanja, ali SDP neće vršiti pritisak i silu jer oni imaju ozbiljna pravila igre
Vidi originalni članak

Na Izbornoj konvenciji Županijske organizacije SDP-a Dubrovačko - neretvanske županije, koja se održava u Hotelu Palace u Dubrovniku, Zoran Milanović je zaključio kako aktualna Vlada nema odgovore na sva pitanja, ali SDP neće primjenjivati pritisak i silu jer imaju ozbiljna pravila igre. Govornici, među kojima su Igor Dragovan, Ranko Osojić, Romana Jerković i Andro Vlahušić, na konvenciji su se osvrnuli i na premijerku Kosor te na Ivu Josipovića. Tako je Ostojić istaknuo kako se ne srame Josipovićevih poteza te da je u dva mjeseca više napravio nego neki u 20 godina. Dodao je kako HDZ guzama, broševima i sličnim stvarima baca građanima prašinu u oči, a SDP će sa svojim partnerima preuzeti odgovornost za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dzivcic1 18.04.2010.

    Za dobro SDP.a bilo bi poželjno da Milinović ništa ne komentira. Nikada nisam ćula ispraznije komentare. Nek to prepusti nekom boljem oratoru iz svoje stranke a zaista ih ima. On to zasigurno nije, pa važna pitanja iz njegova izlaganja poprimaju trivijalni karakter.

  • darabubamara 18.04.2010.

    @plavi cvijete uzeo-la si mi svaku riječ iz usta, na tvoj komentar nemam što dodat

  • possesed 18.04.2010.

    ..plače mi se na šta mi je stranka spala..di je Tito,di je Račan..i onda ova kopija Sanadera..Bože dragi..zašto?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare