To je to što me zanima!

HDZ hoće Krstičevića za novog šefa države, Kolinda je bijesna

Jedna od točaka prijepora je nabava aviona za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Vlada i ministar Krstičević skloniji su nabavi američkih ili izraelskih aviona F-16...
Vidi originalni članak

Kolinda Grabar Kitarović i Damir Krstičević u sukobu su zbog nekoliko važnih, strateških, ali i karijernih pitanja. Novi Express otkriva strogo čuvanu političku tajnu, o čijim razmjerima dovoljno govori činjenica da su najvažniji dužnosnici HDZ-a u zadnje vrijeme odbili izrijekom reći kako će podržati kandidaturu Kolinde Grabar Kitarović za novi mandat na Pantovčaku... 

Jedna od točaka prijepora je nabava aviona za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Vlada i ministar Krstičević skloniji su nabavi američkih ili izraelskih aviona F-16. No u krugu oko predsjednice skloniji su nabavi švedskih aviona Gripen, koje radi SAAB.

Ti avioni nikad nisu korišteni u ratnim operacijama. Kupnju aviona, za koji god model se država odluči, morat će supotpisati Pantovčak i Markov trg, što je sretna okolnost jer će nabava ipak biti transparentnija.

No Kolinda Grabar Kitarović i Damir Krstičević do nabave aviona proći će još kroz mnoga iskušenja, jer letjelice nisu jedina stvar koja ih razdvaja. U novom Expressu otkrijte tajnu o kojoj svi drugi šute.

Idi na 24sata

Komentari 194

  • Papatest 31.07.2017.

    Plenković se okružio poslušnicima i nesposobnima tako da okružen njima on izgleda kao intelektualc,takvu je metodu imao i Čaća kada je postavio Kolindu na mjesto ministrice vanjskih poslova a znao je da je nekompetentna.

  • biberrr 30.07.2017.

    Ne želi HDZ Krstičevića,već Plenki. Smeta mu što je desničarka Kolinda popularnija od njega,a on se desničara riješava na svim razinamazadržati će samo njegovog privatnog desničara Vasu,koji podvikne na Srbe kad mu Plenki da znak.

  • Voltaire_ 30.07.2017.

    Nista novo !! USA i Izrajel se oslobadjaju oslobadjaju starih kanti za dobre novce, a Rvatsji korumpirani politicari guraju to ):

Komentiraj...
Vidi sve komentare