Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
194 komentara

HDZ hoće Krstičevića za novog šefa države, Kolinda je bijesna

Jedna od točaka prijepora je nabava aviona za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Vlada i ministar Krstičević skloniji su nabavi američkih ili izraelskih aviona F-16...

Foto: EXPRESS

Kolinda Grabar Kitarović i Damir Krstičević u sukobu su zbog nekoliko važnih, strateških, ali i karijernih pitanja. Novi Express otkriva strogo čuvanu političku tajnu, o čijim razmjerima dovoljno govori činjenica da su najvažniji dužnosnici HDZ-a u zadnje vrijeme odbili izrijekom reći kako će podržati kandidaturu Kolinde Grabar Kitarović za novi mandat na Pantovčaku... 

Jedna od točaka prijepora je nabava aviona za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Vlada i ministar Krstičević skloniji su nabavi američkih ili izraelskih aviona F-16. No u krugu oko predsjednice skloniji su nabavi švedskih aviona Gripen, koje radi SAAB.

Ti avioni nikad nisu korišteni u ratnim operacijama. Kupnju aviona, za koji god model se država odluči, morat će supotpisati Pantovčak i Markov trg, što je sretna okolnost jer će nabava ipak biti transparentnija.

No Kolinda Grabar Kitarović i Damir Krstičević do nabave aviona proći će još kroz mnoga iskušenja, jer letjelice nisu jedina stvar koja ih razdvaja. U novom Expressu otkrijte tajnu o kojoj svi drugi šute.

Foto: EXPRESS

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message