To je to što me zanima!

HDZ i SDP posvađali se oko sučeljavanja: 'Bero je podvio rep i pobjegao u mišju rupu'

Tko je Plenković da u ime HRT-a poziva Bernardića na sučeljavanje, napisao je Nikša Vukas iz SDP-a. Ubrzo su u HDZ-u rekli da je uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira
Vidi originalni članak

Iz SDP-a i HDZ-a sinoć su preko Facebooka 'zaratili' zbog predizbornih sučeljavanja njihovih stranačkih šefova Davora Bernardića i Andreja Plenkovića

Nakon što je premijer u Puli rekao da je pristao doći na HTV-ovu debatu 16. lipnja te da se nada da će i Bernardić prihvatiti njegov poziv na sučeljavanje, reagirao je Nikša Vukas na Facebooku. 

- Tko je Plenković da u ime HRT-a poziva Bernardića na sučeljavanje prije početka službene kampanje? Predsjednik SDP-a već je potvrdio sučeljavanja koja su dogovorena za 29. lipnja na RTL-u i 3. srpnja na NOVOJ TV, dok s HRT-om pregovaramo da to bude za vrijeme trajanja službene kampanje - napisao je Vukas. 

Ubrzo je i iz drugog tabora stigla reakcija. 

- Već na prvom koraku, uplašeni Bernardić pobjegao glavom bez obzira! - napisali su iz HDZ-a na svom službenom Facebooku i dodali da je Bernardić "podvio rep i pobjegao u mišju rupu čim je prvi put trebalo izaći na sučeljavanje s predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice Plenkovićem". 

- Uplašeni Bero odbio je sučeljavanje na HRT-u 16.6. i na Novoj TV 17.6. Udari, slaži i bježi, na to se svodi njihova kampanja već mjesecima. Ali kad se treba suočiti s Plenkovićem pred hrvatskim građanima, već na prvom koraku bježi glavom bez obzira kao zadnja kukavica. I on bi vodio državu - dodali su HDZ-ovci.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ain stein 11.06.2020.

    HTV je HDZviziji to treba zaobilaziti u sirokom luku.....

  • dahhmal 11.06.2020.

    Kad se tice bezanije imo je mentora Zokicu

  • 11.06.2020.

    Na žalost gospodo za sad boljega od Plenkija nema za ostalo ne komentiram.

Komentiraj...
Vidi sve komentare