To je to što me zanima!

HDZ i SDP u padu, a 'Nitko' je i dalje najpozitivniji političar

Nitko je najpozitivniji političar, a slijedi ga predsjednica Kitarović. Među političarima koje doživljavamo negativno na prvom mjestu je premijer Plenković
Vidi originalni članak

HDZ bi bio relativni pobjednik izbora da su oni bili početkom mjeseca, ali u odnosu na rujan zabilježili su blagi pad popularnosti (sa 34 na 33,5 posto), pokazalo je CRO Demoskop istraživanje. Kako prenosi N1, pad od 1 posto zabilježio je i SDP (22 posto), dok su Mostovci sigurni na trećem mjestu sa 7,8 posto popularnosti. Živi zid je i dalje četvrta stranka u državi sa 6,6 posto popularnosti.

I u listopadu je najpozitivniji političar bio "Nitko" sa 21,7 posto, a na drugom mjestu pozitivnog doživljaja je predsjednica Grabar Kitarović sa 15,3 posto. Premijer Plenković se drži na 11,2 posto na trećem mjestu, a slijede ga Anka Mrak Taritaš i Davor Bernardić. 

Premijer Plenković je prvi na listi političara s negativnim doživljajem s 18,7 posto, a umjesto Nikog ovdje su na visokom drugom mjestu Svi. U nastavku liste slijede Zlatko Hasanbegović te Milorad Pupovac. 

Čak 74,4 posto građana smatra da Hrvatska ide u pogrešnom smjeru

Idi na 24sata

Komentari 59

  • mazingazk1 09.10.2017.

    Naj×ebali smo

  • jozo biber 09.10.2017.

    ajde gasi to i na spavanje dosta ste se igrali selo grad država ;)

  • ban jelačić_1 08.10.2017.

    taj nitko se sve više probija ako tako nastavi mogao bi postati premjer

Komentiraj...
Vidi sve komentare