To je to što me zanima!

HDZ: Luzera i kompleksaša još boli poraz od Plenkovića 2016.

Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i podmetanjima ne može izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera, reagirao je HDZ na istup Milanovića
Vidi originalni članak

Zoran Milanović ne može sakriti svoju opterećenost premijerom Andrejem Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega izgubio na parlamentarnim izborima 2016., poručio je u subotu HDZ reagirajući na društvenim mrežama na istup SDP-ovog predsjedničkog kandidata na Glavnom odboru stranke.

MILANOVIĆ SAMOUVJERENO: 'Ako ja dobijem izbore, kad ih dobijem, Plenković je gotov'

"Luzer i kompleksaš Zoran Milanović ne može ni na zatvorenom sastanku Glavnog odbora SDP-a sakriti svoju opterećenost predsjednikom HDZ-a i premijerom Andrejom Plenkovićem, a posebno činjenicom da je od njega doživio poraz na parlamentarnim izborima 2016. godine. Jal i ljubomora koje iskazuje kontinuiranim besramnim lažima i prizemnim podmetanjima ne mogu i neće izbrisati katastrofalne rezultate SDP-ove Vlade i njegov nerad kao premijera", stoji u objavi HDZ-a.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U predsjedničkoj kampanji koju, kažu, vodi "bijesan", ali bez ikakve ideje i programa, sveo se na ponavljanje standardnog obrasca: red laži i red uvreda, samo uz višu razinu isključivosti i egzaltiranosti.

BERNARDIĆ PORUČIO: 'Pred nama je velika bitka, a ja vjerujem u Milanovićev uspjeh'

Već viđeno i jadno, poručili su iz HDZ-a.

Milanović je ranije u subotu u svom govoru na Glavnom odboru SDP-a ustvrdio da je, kada on postane predsjednik države, Andrej Plenković u HDZ-u gotov.

"Za predsjednika HDZ-a ovi su izbori pitanje opstanka. Ako ja dobijem izbore, kada ih dobijem, on je gotov. Neće dočekati sljedeću rundu i sljedeće točenje goriva. I zato, ako je imalo svjestan, borit će se do zadnjeg jer je to pitanje njegovog opstanka s obzirom na socijalni kanibalizam koji vlada u HDZ-u", rekao je Milanović. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • Plehan 27.10.2019.

    Milanović moze biti predsjednik stanara zgrade i to neke male.

  • 27.10.2019.

    Rent a Sabor!!!! to je jedini uspjeh hdzejčeka. Svi mladi vam utekli. Besramni ste!

  • 26.10.2019.

    Na ovom portalu vidim puno onih podrzavaju ono malo desno ili puno svejedno koji sikcu po HDZ-u a nisu svjesni da je ovo portal lijeve provijencije,(lijevi portal) i time zapravo nanose stetu progresivnim (domoljubnim sto je svugdje u europi normalno)strankama te time pomazu ovim dojucerasnjim totalitaristickim strankama da ugrabe koji glas ...razmislite prijatelji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare