To je to što me zanima!

HDZ: Nećemo o izbacivanju Kosor, imamo važnijeg posla

Istupima Kujundžića i Kosor neće se baviti ni Časni sud jer nije zaprimljena nikakva prijava, iako su sve stranačke županijske organizacije zatražile da se oni razmotre
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HDZ-a sljedećeg tjedna neće raspravljati o izbacivanju Jadranke Kosor i Milana Kujundžića iz stranke nego će tema biti nadolazeći lokalni izbori, potvrdio je za Večernji list izvor iz vrha stranke. 

Njihovim istupima neće se baviti ni Časni sud jer nije zaprimljena nikakva prijava. Izvor tvrdi kako je istina da su mnogi članovi nezadovoljni istupima Kosor i Kujundžića posljednjih dana, a i da su sve stranačke županijske organizacije zatražile da se oni razmotre. Iz stranke tvrde da imaju 'važnijeg posla'.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • balcanicus 03.10.2012.

    Karumarko je juko pamitan čovek svo zna i Jadranka pazi se ti tamo je HDZ zna sve i Kujunđić pazu si tamo HDZ zna sve HDZzna!

  • jako1990 03.10.2012.

    mislim da je došlo vrime da se do kraja obračuna s ostatkom kriminalaca u HDZ-u i napokon završi HDZ-ova priča...Ako ćemo pravedno, mislim da je Jadranka jedna od rijetkih u toj stranci koja nema zamazane prste...Žele je se riješiti pošto-poto.

  • Galeb i ja 03.10.2012.

    Sad su odjednom okrenuli gramofonsku plocu.Izbacite prvo Kosor van pa onda dalje,a ne obratno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare