To je to što me zanima!

J. Kosor: Prioritet je braniti stranku od 220.000 članova

Kosor je rekla kako će stranka objaviti sve podatke o prihodima i rashodima i vjeruje da će se u skladu s tim u stranci i dalje voditi. U HDZ-u i dalje vlada racionalizacija
Vidi originalni članak

Nakon sastanka Predsjedništva HDZ-a koji je trajao nekoliko sati sudionici sjednice nisu htjeli komentirati o čemu se raspravljalo. Tek je Jadranka Kosor poručila da je tema bila financijsko izvješće za prošlu i plan za ovu godinu.

Kosor je rekla kako će stranka objaviti sve podatke o prihodima i rashodima i vjeruje da će se u skladu s tim u stranci i dalje voditi. U HDZ-u, prema riječima predsjednice stranke, i dalje vlada racionalizacija, javlja Večernji.hr.

Poručila je da su na sastanku razgovarali o razdoblju koje je pred hadezeovcima, a vezano za obranu stranke pred sudom. Ističe da im je obraniti stranku prioritet i kako su s njima na sastanku bili i odvjetnici. Dodala je kako je kako je prioritetni cilj braniti veliku stranku od 220 tisuća članova

Andrija Hebrang nakon sastanka tek je poručio: 'Vidite da svi izlaze nasmiješeni'.

Milinoviću odbijenica: Tijekom kampanje ne može koristiti stranačke prostorije 

Darko Milinović na Predsjedništvu je zatražio korištenje stranačkih prostorija za kandidate tijekom kampanje.

- Zahtjev za korištenje prostorija i nije pao na plodno tlo. Vidjet ćemo je li to kršenje statuta - poručio je Milinović, piše Večernji.hr.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • user_73657 29.02.2012.

    To su samo njihove želje. Dobro se zna, onaj tko sredstvima upravlja, onaj koji ima moć odlučivati , taj je i odgovoran.... U postupku protiv nekog građevinskog poduzeća, na odgovornost se poziva direktor ( osoba ovlaštena odlučivati i manipulirati imovinom tvrtke ), a Štef koji čavle zabija nemože biti kriv nizašto drugo, doli za krivo zabijene čavle.......Proguta li ovu nebulozu naše pravosuđe, tada ga takvog uistinu ne trebamo.

  • Josip62 29.02.2012.

    I da ima 250 miliona članova krivi su samo vodeći ljudi HDZ-a među koje spada i ova funjara.Pokušavajući razvodnit krivnju licemjerno uvlači neki veliki broj u igru,kao da su svi isti.Pa draga HDZ mladeži?Branite se od vaše brigadirke.Uvaljuje vas u svoj kriminal.

  • kozaribok 29.02.2012.

    kako se lijepo praviti glup

Komentiraj...
Vidi sve komentare