To je to što me zanima!

HDZ: 'Nitko ne smije imati prebivalište u dvije države'

Čelnici HDZ-a su razgovarali s izaslanstvom HDZ-a BIH o Zakonu o prebivalištu. Zaključili su da nitko ne smije imati prebivalište u dvije države
Vidi originalni članak

Čelnici HDZ-a su u petak razgovarali s izaslanstvom HDZ-a BIH o prijedlogu izmjena Zakonu o prebivalištu. Zaključili su da nitko ne smije imati prebivalište u dvije države te kako će između dva čitanja Zakona u Saboru naći  zadovoljavajuća rješenja za Hrvate u BiH, piše Tportal.  Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović (na slici) rekao je da je rasprava bila žustra, ali kako je uvjeren da novi zakon ni jedom Hrvatu neće dati valjani razlog da se iseli iz BIH.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • papaja 06.02.2010.

    Isto tako kad već postavljate pitanje poreza. Onda bi u Hrvatskoj imali pravo glasa samo zaposleni na \"bjelo\" jer jedini oni plaćaju porez. Svi penzioneri i nezaposleni u biti ne plaćaju porez nego su trakavica koja isisava novac koji ovi prvi zarade!!!

  • papaja 06.02.2010.

    Pa što mislite da će se sada promjeniti. Recimo žena koja ima porodiljno u HRV i također prijavljena u BiH a u BiH je nezaposlena. Ima stvarno težak izbor. Odjavi se u BiH i prebiva samo u HRV i rješen problem. Također utječe što vi kažete na rezultate izbora itd. Najveći problem Hrvatske je 90% Hrvata građana debila koji pojma nemaju tko su što rade i gdje idu. Sveto pismo su im izjave političara. Također im ne smeta recimo BiH pjesnika kao što je A.B. Šimić svojatati iako i ptičice znaju da je on iz Drinovaca, nećete vjerovati u BiH. Isto tako spremni su drugim ljudima iz tih istih Drinovaca govoriti da nisu Hrvati. Hrvati su najdebilnija nacija na svijetu, a to je nedavno pokazalo i jedno istraživanje o IQ po državama!!

  • rođin rođo1 06.02.2010.

    gle čuda nitko nije spomenuo dogradonačelnika grada heroja tj,VUKOVARA koji traži da mu se ime na kancelariji napiše na ćirilici,takođe da mu se svi pozivi,materijali za sjednicu i sve drugo vezano za politiku grada heroja VUKOVARA dostavlja na ĆIRILICI.pitamse dali će gospodin u dogledno vrijeme tražit posebno tiskane kune sa ćiriličnim pismom.sve to skupa nesmeta naše drage hrvate,ali bitno je dali je u BiH otišla koja kuna za pomoć hrvatu iz BiH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare