To je to što me zanima!

HDZ: 'Milanović je lažljivac koji ni posljednjeg dana kampanje neće odgovoriti Butkoviću'

Milanović je nekoliko puta izjavio da je će HDZ-ov ministar ostati bez svega, pa tako i bez kravice, pa Butković gotovo u svim objavama na mrežama spomene svoju kravicu Milovu
Vidi originalni članak

Vrhovni lažljivac ni posljednjeg dana kampanje neće odgovoriti na Butkovićeva pitanja o trgovanju utjecajem za svoga sankcioniranog ruskog ortaka, napisali su na službenoj Facebook stranici HDZ-a i time poslali poruku Zoranu Milanoviću.

- Neće odgovoriti ni na pitanje od koga je dobivao novac i za čije je strane interese radio kao privatni “konzultant” prije nego što su mu vodstva MOST-a i DP-a pomogla da kao kandidat ljevice dospije na Pantovčak - dodali su u nastavku.

Druga je to objava na društvenim mrežama koju je HDZ posvetio u ponedjeljak Milanoviću. Ranije je isto učinio i Oleg Butković.

- Dobro jutro Zorane, radi li budilica? Ja sam ti od 5 na nogama, jer treba opslužiti blago. Znaš koji će biti tvoj najveći doprinos, nakon nasilnog upada u ovu kampanju? Rječnik hrvatskog jezika  bit će obogaćen novim izrazom. Dosad su postojali konjokradice i lovokradice, a ti si se prometnuo u kravokradicu, zajedno sa svojim rođakom. Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica! Čujem da pripremaš neku poslanicu, pa te molim da i ovaj doprinos ubaciš u nju. P.S. Ti stvarno ne misliš odgovoriti na moja dva pitanja? - napisao je Butković.

PREPUCAVANJE S MILANOVIĆEM Butković: 'Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'

Prepucavanja na mrežama u predizbornoj kampanji traju već danima, a Milanović je ranije poručio da će Butković uskoro nositi prugastu uniformu, te da će mu sve uzeti. Butković je odgovorio videom na kojem hrani kravu. 

- Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti. Kako te bar malo ne zapeče savjest kad to izgovaraš? Stvarno bi mi i nju uzeo - upitao je ministar Butković.

Podsjetimo, Milanović je nekoliko puta izjavio da je će HDZ-ov ministar ostati bez svega, pa tako i bez kravice, pa Butković gotovo u svim objavama na mrežama spomene svoju kravicu Milovu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 23.04.2024.

    Čuj ti hdz-ovci promatraju govna i to pred tuđim vratima 🤣👉a ispred njihovih planina pa to smrdi na sve strane svijeta🤢

  • dahvaul 15.04.2024.

    Da je Milanović dao ostavku kad je najavio i stao načelo SDPa skidam kapu ali ovako ja bih malo kakio pa piškio ispao obična pičk....I svaka čast onima koji ga puše.

  • Ain Stein_535 15.04.2024.

    Oslobodi nas boze kuge ,rata ,i govnarskog HDZjata.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare