To je to što me zanima!

HDZ odgovorio Milanoviću: Evo što je tko govorio u kampanji

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu
Vidi originalni članak

HDZ je odgovorio u petak navečer na svojoj Facebook stranici predsjedniku Zoranu Milanoviću na prozivke da su iz HDZ-a njegovu vlast nazivali nenarodnom citatom iz intervjua predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića iz 2016. u kojemu je izjavio kako SDP za njega nije nenarodna vlast.

- Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine - piše u objavi HDZ-a i citiraju Plenkovićeve riječi:

- Što se tiče suradnje s Milanovićem rekao je: Za mene SDP nije nenarodna vlada, oni su hrvatska politička opcija koja zagovara svoje stavove i ja ću se sučeliti programima i argumentima. U ovom trenutku smatram da velika koalicija nije na dnevnom redu, a ono što je na dnevnom redu je borba za potporu birača, a ja sam uvjeren da ćemo mi dobiti većinsku potporu". 

HDZ ODLUČIO - AJMO NA PAUZU 'Pucnjava, korona, kriza... A vi na dvotjedni plaćeni godišnji?! Nije vas sram pred građanima?'

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge

Naveo je i kako je u svom govoru iz 2012. reagirao na "jednu u nizu huškačkih izjava Tomislava Karamarka, jednoga u nizu Jandrokovićevih gospodara i Plenkovićevog dobrotvora koji ga je već 2013. instalirao u Europski parlament, a nakon što se danima njegova vlast nazivala nenarodnom.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • livija i ja 17.10.2020.

    Može li biti ministar koji je širio govor mržnje i postavljao plinske boce po ulici i imao dernek u šatoru -jedno nepotrebno ministarstvo jer rata nema ali mu se time HDZ odužio.

  • 17.10.2020.

    Zemlja je na dnu u svakom pogledu i umjesto da se ozbiljno prime reformi i nešto konkretno naprave ovi se zabavljaju tko je što rekao prije 5-6 godina. Nevjerojatno.

  • Sokol ga nije volio 17.10.2020.

    Što sad sa ovime imaju plinske boce ili dvije kolone u Vukovaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare