To je to što me zanima!

HDZ odgovorio Pauletiću: Na vlast želite dovesti Bernardića

Nakon što je Robert Pauletić iz Domovinskog pokreta rekao da bi njihov uvjet za koaliranje s HDZ-om bio da premijer više ne bude Andrej Plenković, na Facebooku se oglasio i HDZ...
Vidi originalni članak

Pauletić potvrdio - uloga Domovinskog pokreta je dovesti Bernardića za premijera, stoji na početku objave HDZ-a na službenoj Facebook stranici, koju prenosimo u cijelosti:

- ‘Zato što SVOJE volim’, Škoro je počeo primjenjivati u svom pravom značenju, sukladno svom stvarnom motivu ulaska u politiku.

POHVALILI SE POJAČANJEM Pauletić je kod Škore: 'Imamo Kviska, on nam je važan adut'

- Prije nego je i primirisao vlasti, zaglibio je u nepotizam. Svoju sestru stavio je za nositeljicu liste u 4. izbornoj jedinici. Sad su očito na redu rođaci, kumovi i poslovni ortaci.

- S druge strane Pauletić tvrdi da Plenković ne može biti premijer, ako oni sutra o tome budu odlučivali. Taj smo film već gledali. Drago nam je da je Pauletić napokon priznao da je uloga Domovinskog pokreta Miroslava Škore maknuti Plenkovića i dovesti Bernardića za premijera, kao što su doveli Milanovića za predsjednika. Mi u HDZ-u to tvrdimo cijelo vrijeme, stoji zaključno u objavi

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 1ok 13.06.2020.

    Most version 2.0

  • yocko 13.06.2020.

    Bolje i Bernadić nego ponovo lopovi da vode HR. koji nas stalno pljačkaju.

  • Origano 13.06.2020.

    Ovi hadezejci su stvarno paranoični.Najgore je što se kod nas dobijaju izbori na blaćenju drugih a ne na svom dobrom radu.To vrijedi i za esdepeovce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare