To je to što me zanima!

HDZ-ovci o Pusić: To je pravi put bahatosti i nepristojnosti

HDZ je odgovorio na napade premijera Milanovića i Nenada Stazića. Komentirali su i slučaj Vesne Pusić koja je koristila Vladin avion za povratak iz Ankare u Zagreb
Vidi originalni članak

Vidjeli ste ono što smo prije dva dana najavljivali da će se voditi jedna prljava, agresivna kampanja na najgori mogući način, poručila je u središnjici HDZ-a Ivana Maletić aludirajući na današnji napad SDP-ovog potpredsjednika Sabora Nenada Stazića na njihovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Također, njezine riječi odnosile su se i na današnji verbalni napad na HDZ kojeg je tijekom prve ovogodišnje sjednice Vlade izrekao premijer Milanović, ali i na otvoreno pismo kojim je Ivo Josipović danas također prozvao stranku za korupciju, piše Večernji list.

- Od straha su preko panike došli do stampeda i sada stvaraju jednu atmosferu izvanrednog stanja u našoj državi umjesto da se koncentriraju na gospodarstveni oporavak, nastavila je Maletić te Stazića prozvala čovjekom govora mržnje i podjele, javlja Večernji list.

Pravi put - put bahatosti

Oštro je kritizirala i Stazićevu izjavu da će njena stranka, ako Kolinda osvoji izbore, obustaviti sve istrage o korupciji. Istaknula je kako je upravo HDZ pokrenuo istrage i stvorio uvjete da se pokrenu procesi, a upravo je Milanovićeva Vlada ta koja ih obustavlja. Maletić se još jednom zapitala za koga je to pravi put (aludirajući na Josipovićevu kampanju), na što je njezin kolega Miro Kovač nastavio:

- Pravi put je put Vesne Pusić iz Ankare u Zagreb vladinim avionom za posao koji se mogao obaviti i u Zagrebu. Taj je pravi put - put bahatosti, bacanja novca hrvatskih građana. To je nepristojnost i nekultura. Zašto je koristila zrakoplov za posao koji se mogao obaviti u Zagrebu, kazao je Kovač komentirajući slučaj s Vladinim avionom.

Kovač je poručio da je SDP-ova Vlada izgubila kompas te stvara atmosferu izvanrednog stanja u državi dok Grabar Kitarović nudi mir i pomirljivost.





Idi na 24sata

Komentari 407

  • sven21 04.01.2015.

    E moja Maleticka u kakvoj si ti stranci....ona koja je unistila sve hrvatsko

  • prosvijetljena 03.01.2015.

    Avion je Vladin, Vesna Pusić je članica vlade pa neka se vozi. Ako vladin avion puno troši neka ga prodaju Slovencima....šta će im

  • 03.01.2015.

    Ne branim V.Pusic kao ni ovu anemicnu vladu ali, vladin avion i sluzi da se koristi a ja bih ga koristio i puno vise da sam ministar. Cijela dva mandata HDZ-a su bila bahata i nepristojna i iskreno radije bih da netko drugi uputi kritiku na racun ove vlade i ministrice konkretno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare