Obavijesti

News

Komentari 407

HDZ-ovci o Pusić: To je pravi put bahatosti i nepristojnosti

HDZ je odgovorio na napade premijera Milanovića i Nenada Stazića. Komentirali su i slučaj Vesne Pusić koja je koristila Vladin avion za povratak iz Ankare u Zagreb

VIDEO

Vidjeli ste ono što smo prije dva dana najavljivali da će se voditi jedna prljava, agresivna kampanja na najgori mogući način, poručila je u središnjici HDZ-a Ivana Maletić aludirajući na današnji napad SDP-ovog potpredsjednika Sabora Nenada Stazića na njihovu predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

Također, njezine riječi odnosile su se i na današnji verbalni napad na HDZ kojeg je tijekom prve ovogodišnje sjednice Vlade izrekao premijer Milanović, ali i na otvoreno pismo kojim je Ivo Josipović danas također prozvao stranku za korupciju, piše Večernji list.

- Od straha su preko panike došli do stampeda i sada stvaraju jednu atmosferu izvanrednog stanja u našoj državi umjesto da se koncentriraju na gospodarstveni oporavak, nastavila je Maletić te Stazića prozvala čovjekom govora mržnje i podjele, javlja Večernji list.

Pravi put - put bahatosti

Oštro je kritizirala i Stazićevu izjavu da će njena stranka, ako Kolinda osvoji izbore, obustaviti sve istrage o korupciji. Istaknula je kako je upravo HDZ pokrenuo istrage i stvorio uvjete da se pokrenu procesi, a upravo je Milanovićeva Vlada ta koja ih obustavlja. Maletić se još jednom zapitala za koga je to pravi put (aludirajući na Josipovićevu kampanju), na što je njezin kolega Miro Kovač nastavio:

- Pravi put je put Vesne Pusić iz Ankare u Zagreb vladinim avionom za posao koji se mogao obaviti i u Zagrebu. Taj je pravi put - put bahatosti, bacanja novca hrvatskih građana. To je nepristojnost i nekultura. Zašto je koristila zrakoplov za posao koji se mogao obaviti u Zagrebu, kazao je Kovač komentirajući slučaj s Vladinim avionom.

Kovač je poručio da je SDP-ova Vlada izgubila kompas te stvara atmosferu izvanrednog stanja u državi dok Grabar Kitarović nudi mir i pomirljivost.





Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 407
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa