To je to što me zanima!

HDZ: 'Pozvali smo sve stranke na sučeljavanje programima'

U pristupu Grbina ne da nema prostora za stranke izvan dvije velike koalicije, nego nema prostora niti za jednu drugu stranku unutar tih koalicija, priopćio je HDZ
Vidi originalni članak

Nakon što se u javnosti pojavio podatak da je HDZ odbio poziv na sučeljavanje programa sa SDP-om na Novoj TV, HDZ se oglasio priopćenjem kojim objašnjava svoju odluku.

Priopćenje koje potpisuje Ivan Jabuka, glasnogovornik HDZ-a, prenosimo u cijelosti.

'Izbori su demokratski postupak u kojem se stranke natječu za naklonost birača. U kojem oporbene stranke nude programe i rješenja ne bi li ukazale na propuste dosadašnje vlasti. Pristup koji ostrašćeno zastupa Peđa Grbin je grubi pokušaj sužavanja demokracije i pluralizma. Štoviše, u njemu ne samo da nema prostora za stranke izvan dvije velike koalicije, nego nema prostora niti za jednu drugu stranku unutar tih koalicija. 

HDZ je na dan raspisivanja izbora pozvao sve stranke na sučeljavanje programa, odnosno na sučeljavanje timova. Redovito nastupamo u medijima koji imaju takav pristup i veselimo se suradnji sa svim medijima koji su spremni širiti prostor demokraciji i pluralizmu.

Današnji istup SDP-ovca Peđe Grbina otvoreni je pokušaj kontrole medija i izravnog utjecaja SDP-a na medijsko praćenje izbornog procesa.'

Idi na 24sata

Komentari 171

  • HudiAntun 13.10.2015.

    HDZ mora dobit ove izbore... Vjerujem da nismo toliko glup narod da opet crvene postavimo na vlast jer smo svi svjedocili njihovom (ne) radu Jedino sto su napravili jest ponavljanje kako je HDZ kao upropastio drzavu.

  • milka cream 13.10.2015.

    bravo HDZ! A sdp-ovci opet igraju prljavu igru al na to smo već naviknuli

  • milka cream 13.10.2015.

    samo ne kužim zar sdp stvarno može ono svoje nazvati ikakvim programom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare